WWE Title мачa за WrestleMania 34

На турнира Fastlane, AJ Styles успешно запази WWE титлата в Six Pack Challenge мач срещу John Cena, Kevin Owens, Sami Zayn, Dolph Ziggler и Baron Corbin. Styles ще защитава своята титла на WrestleMania 34 срещу Shinsuke Nakamura, който си спечели правото да се бие за титлата, печелейки тазгодишния Royal Rumble мач.

Два обявени мача за следващия RAW

WWE обявиха два мача за следващия епизод на RAW - non-title мач между RAW Women's Champion Alexa Bliss и Asuka, както и The Ultimate Deletion мач между Bray Wyatt и Matt Hardy.

RAW 12.3.2018

Ако не сте гледали шоуто и не искате да виждате спойлери, не отваряйте новината!

Продължава →

Финалният card за Fastlane

По-долу може да видите финалният card за Fastlane, който ще се проведе тази вечер и е последния турнир преди WrestleMania 34:

WWE Title Fatal 6-Way Match: AJ Styles © vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn vs. Dolph Ziggler vs. Baron Corbin vs. John Cena

United States Title Match: Bobby Roode © vs. Randy Orton

SmackDown Tag Team Title Match: The Usos © vs. The New Day

SmackDown Women’s Title Match: Charlotte Flair © vs. Ruby Riott

Shinsuke Nakamura vs. Rusev

Becky Lynch & Naomi vs. Natalya & Carmella

EC3 дебютира на NXT live event

По време на NXT live event в Dade City, FL, бившият TNA World Champion EC3 се би за пръв път след завръщането си в WWE, побеждавайки Kassius Ohno.

NXT с нова титла

William Regal обяви по време на записите на NXT, че шоуто се сдобива с нова титла - NXT North American Championship. Коланът ще бъде представен на TakeOver: New Orleans, като ще се проведе Six-Man Ladder мач между Adam Cole, Velveteen Dream, Killian Dain, Lars Sullivan, Ricochet и EC3 и победителят ще стане първият NXT North American шампион.

SmackDown 6.3.2018

Ако не сте гледали шоуто и не искате да виждате спойлери, не отваряйте новината!

Продължава →

Vince иска Del Rio да се завърне

Alberto Del Rio е бил в щаба на WWE в Stamford, CT миналата седмица, за да се снима във филма на Rey Mysterio. Del Rio и Vince са имали разговор, по време на който Vince му е предложил да се завърне в компанията въпреки скандалите, които имаше около него. Договорът на El Patron с Impact Wrestling изтича следващият месец и те се надяват той да подпише с WWE.