Обявен мач за Clash of Champions

Jinder Mahal официално поиска своя реванш за WWE титлата и ще го получи на Clash of Champions следващият месец. 

AJ Styles излезе, за да говори за мача си на Survivor Series и после продължи да говори за Jinder като му каза, че ако си иска титлата трябва да излезе и да се бие за нея. Mahal се появи на големия екран и заяви, че иска мача им да е на Clash of Champions.

The Bludgeon Brothers дебютираха

Снощи в SmackDown live, The Bludgeon Brothers направиха своя официален дебют в шоуто. Те победиха The Hype Bros.

Женска инвазия и в SmackDown

Ruby Riot, Liv Morgan и Sarah Logan от NXT се появиха в SmackDown и се намесиха в мача за SmackDown Women's титлата и шампионката Charlotte, и претендентката Natalya

SmackDown 21.11.2017

Ако не сте гледали шоуто и не искате да виждате спойлери, не отваряйте новината!

Продължава →

Защо Miz загуби титлата си

PWInsider.com съобщават, че причината, поради която The Miz загуби своята IC титла от Roman Reigns в RAW е защото Miz ще отсъства докато заснеме последната част на The Marine. 

Нов IC шампион

Снощи в RAW, Roman Reigns победи The Miz и стана новият Intercontinental шампион. След спечелването на тази титла, Roman Reigns вече е Grand Slam Champion, след като преди е бил Tag Team, United States и World Heavyweight шампион.

Paige се завърна

След над година отсъствие от ринга, Paige се завърна и стана ясно, че ще бъде част от RAW. Тя прекъсна Fatal 4 way мача между Mickie James, Bayley, Sasha Banks и Alicia Fox и ги нападна заедно със Sonya Deville и Mandy Rose от NXT.

Какво се случи след RAW?

След като RAW приключи, The Miz показа, че е крайно разочарован от загубата на Интерконтиненталната титла от Roman Reigns. Малко по-късно обаче, The Shield решиха да се изправят срещу него, като го пребиха и счупиха коментаторската маса с Triple Powerbomb.