Обявени мачове за RAW

Вчера в RAW, GM Kurt Angle обяви два мача за следващия RAW преди турнира Extreme Rules. Мачовете, които бяха обявени са Finn Balor vs. Samoa Joe vs. Bray Wyatt и Roman Reigns vs. Seth Rollins.

RAW 22.5.2017

Ако не сте гледали шоуто и не искате да виждате спойлери, не отваряйте новината!

Продължава →

Нов WWE Champion

Jinder Mahal победи Randy Orton на изминалия турнир на Backlash и стана новият световен шампион на WWE. Това е не само първото му царуване с титлата, ами и първото спечелено злато в WWE.

Финален card за Backlash

По-долу е представен финалният card за тазвечерния Backlash, който е турнир на SmackDown и ще се проведе в Allstate Arena:

WWE Title Match
-Jinder Mahal vs. Randy Orton

Smackdown Tag Team Title Match
-Tyler Breeze and Fandango vs. The Usos

United States Title Match
-AJ Styles vs. Kevin Owens

-Naomi, Charlotte Flair and Becky Lynch vs. Tamina Snuka, Carmella and Natalya

-Shinsuke Nakamura vs. Dolph Ziggler

-Sami Zayn vs. Baron Corbin

-Erick Rowan vs. Luke Harper

Kickoff Match
-Aiden English vs. Tye Dillinger

Нов UK шампион!

The “Bruiserweight” Pete Dunne победи Tyler Bate в невероятен мач по време на TakeOver: Chicago и така стана новия United Kingdom шампион и едва вторият притежател на титлата.

Cruiserweight звезда се завръща

Cedric Alexander обяви в Twitter, че ще се завърне в действие в тазсeдмичното издание на 205 Live, след като беше извън строя от средата на февруари поради контузия на коляното.

Tommaso Ciampa се е контузил

Има вероятност Tommaso Ciampa да е получил тежка травма на крака по време на вчершния NXT live event в Кентъки. Той и съотборникът му Johnny Gargano се изправили срещу Eric Young и Alexander Wolfe, но при несполучливо приземяване Tommaso видимо се наранил и мачът бил прекратен. Това може да е голям проблем, тъй като Ciampa и Gargano трябва да се изправят срещу Authors of Pain на TakeOver: Chicago утре вечер.

Нов мач за TakeOver

Във вчерашния епизод на NXT стана ясно, че на TakeOver: Chicago в събота, Roderick Strong ще се изправи срещу лидера на SAnitY - Eric Young.