Какво ни очаква в SmackDown?

Ето какво ще видим в последния епизод на SmackDown преди турнира Fastlane:

  • Randy Orton vs. Jinder Mahal
  • AJ Styles vs. Dolph Ziggler
  • Charlotte Flair и Ruby Riott лице в лице преди мача им на турнира

Новият член на HoF Class of 2018

WWE съобщиха вчера, че Hillbilly Jim се присъединява към Goldberg, The Dudley Boyz, Ivory и Jeff Jarrett като част от легендите в Hall of Fame Class of 2018.

RAW 5.3.2018

Ако не сте гледали шоуто и не искате да виждате спойлери, не отваряйте новината!

Продължава →

Саудитска Арабия ще бъде домакин на най-големия Royal Rumble

The Saudi General Sports Authority, които са в партньорство с WWE, ще представят най-големият Royal Rumble провел се някога, в King Abdullah Sports City в Jeddah, Saudi Arabia на 27 април 2018 година. За първи път Royal Rumble мачът ще включва 50 WWE звезди. Като част от това историческо събитие, засега са рекламирани John Cena, Triple H, Roman Reigns, AJ Styles, Braun Strowman, The New Day, Randy Orton, Bray Wyatt, Shinsuke Nakamura и много други.
 
Това събитие ще е част от 10 годишното стратегическо партньорство в подкрепа на програмата за социални и икономически реформи в Саудитска Арабия 2030. Все още няма информация, дали събитието ще се излъчва някъде, но се очаква такава да има в близките седмици.

Shane vs. Bryan на SummerSlam?

Dave Meltzer е споменал по време на последното издание на Wrestling Observer Radio, че все още има вероятност Daniel Bryan да се завърне на ринга и вероятно да има мач срещу Shane McMahon, но в голяма степен това зависи от доктора на WWE Joseph Maroon.
Meltzer е отбелязал, че рейтингите на SmackDown са се покачили малко, откакто е започнала програмата Shane срещу Bryan и е много вероятно този мач да се случи, ако Bryan е изчистен. Също така Meltzer отбеляза, че този мач най-вероятно няма да се случи на WrestleMania, но е много вероятно да се състои на SummerSlam тази година.

Ric Flair в музикален клип

Ric Flair се появи в музикалния клип "Ric Flair Drip" на 21 Savage, Offset и Metro Boomin, като дори направи промо преди края на песента. Можете да се насладите на видеото по-горе

WWE отново преговарят с Neville

Dave Meltzer съобщи в последното издание на WON, че WWE отново водят разговори с Neville за евентуално завръщане през април или по-късно. Бившият Cruiserweight шампион не беше освободен от договор когато желаеше и все още е под контракт с компанията, като очевидно в момента двете страни се опитват да постигнат нова сделка.

John Cena ще участва в главния мач на Fastlane

Както видяхме в тазседмичният епизод на SmackDown, John Cena победи WWE Champion AJ Styles в non-title мач. В резултат от тази победа, Cena си спечели правото да участва в главния мач на Fastlane. На турнира Styles ще защитава WWE титлата срещу Cena, Kevin Owens, Sami Zayn, Baron Corbin и Dolph Ziggler в Six-Way мач.