UK Title мачът ще се излъчи в NXT

По време на епизода на NXT от сряда William Regal информира Johnny Gargano, че ще получи мача си срещу UK Champion Pete Dunne, следващата седмица в NXT. В крайна сметка мачът ще бъде заснет във вечерта на TakeOver пред live публиката, но ще бъде излъчен в сряда, за да може повече фенове да му се насладят.

Рейтингът на SmackDown

Тазседмичният епизод на SmackDown е бил гледан от 2.607 милиона зрители. В сравнение с миналата седмица рейтингът се е покачил съвсем малко, тъй като тогава шоуто беше гледано от 2.603 милиона зрители.

Обявените мачове за NXT

За тазседмичният епизод на NXT, който е последния преди TakeOver: WarGames, бяха обявени следните мачове:

* The Street Profits vs. Tino Sabbatelli and Riddick Moss
* Lars Sullivan vs. Raul Mendoza
* Ember Moon vs. Mercedes Martinez

Обновеният card за Survivor Series

По-долу можете да видите обновения card за Survivor Series след тазседмичното издание на SmackDown. Турнирът ще се проведе в Houston, Texas тази неделя.

* Brock Lesnar vs. AJ Styles
Survivor Series Elimination Match: Kurt Angle (Captain), Braun Strowman, Finn Balor, Samoa Joe & Triple H vs. Shane McMahon (Captain), Randy Orton, Shinsuke Nakamura, Bobby Roode and John Cena
Survivor Series Elimination Match: Alicia Fox (Captain), Nia Jax, Sasha Banks, Asuka and Bayley vs. Becky Lynch (Captain), Carmella, Tamina Snuka, Naomi and TBA
* The Miz vs. Baron Corbin
* Alexa Bliss vs. Charlotte Flair
* Sheamus & Cesaro vs. The Usos
* The New Day vs. The Shield

WWE Cruiserweight Championship Kickoff Show Match: Enzo Amore vs. Kalisto

Нова шампионка в SmackDown

В последният епизод на SmackDown, Charlotte Flair победи Natalya в родния си град Charlotte, North Carolina и спечели титлата при жените. Charlotte вече е 6-кратна шампионка при жените и в неделя ще се изправи срещу Alexa Bliss.

Рейтингът на RAW

Тазседмичният епизод на RAW е бил гледан от 3.031 милиона зрители. В сравнение с миналата седмица рейтингът се е покачил, тъй като тогава шоуто беше гледано от 2.841 милиона фенове. За първи път от август месец насам шоуто получава над 3 милиона гледащи.

Triple H с мач срещу Roman Reigns

Triple H обяви в своя Twitter акаунт, че ще се изправи срещу Roman Reigns на 8 декември по време на live event в Zayed Sports City Tennis Stadium в Abu Dhabi.

James Ellsworth е освободен

WWE освободиха звездата на SmackDown Live James Ellsworth и му пожелават всичко най-хубаво в бъдещите му начинания.