Началото на WWE UK шоуто

Миналата седмица в Норич, WWE заснеха специални издания на новото им UK шоу, което ще включва само UK звездите. Според графика на WWE Network, първият епизод ще се излъчи този четвъртък - 18 май.

Нов Ring of Honor TV Champion

По време на нощ 4 на съвместното шоу между ROH и NJPW - "War of the Worlds", KUSHIDA е победил Marty Scurll в мач за ROH TV титлата. Дълго време се говореше, че бившият NJPW Jr. Heavyweight Champion ще получи голям пуш в ROH и се предполага, че това е началото.

Кога ще се завърне Cena?

Въпреки че в момента John Cena е в почивка, за да участва в The Wall и Daddy’s Home 2, 16-кратният световен шампион се рекламира за епизода на SmackDown Live на 4 юли като това може да е специална поява, тъй като Cena бива рекламиран само за това шоу.

Нова титла в NJPW

По време на вчерашното War of the Worlds шоу New Japan обявиха най-новата си титла - IWGP United States Championship. Първият шампион ще бъде коронясан на G1 шоутата в Long Beach на 1 и на 2 юли в round-robin турнир. Първият обявен участник в този турнир е Jay Lethal.

Промяна в членовете на Bullet Club

На вчерашното съвместно шоу между ROH и NJPW - War of the Worlds, Kenny Omega и The Young Bucks официално изритаха Adam Cole от Bullet Club. Неговото място беше заето от настоящия TV шампион на ROH Marty Scurll. Последната предвидена поява на Cole в ROH е утре в Philadelphia.

Brie Bella и Daniel Bryan станаха родители

В последните минути на изминалия вторник, Brie Bella и Daniel Bryan станаха родители, посрещайки дъщеря си Birdie Joe Danielson, която се родила с тегло почти 4 килограма.

Какво ще стане с мача между Lesnar и Strowman?

Все още не се знае какво ще стане с плановете за Universal Title, тъй като Braun Strowman има контузия на лакътя и не се знае дали ще може да се изправи срещу Lesnar на турнира Great Balls of Fire. На Strowman ще му е нужна операция и чак след нея ще стане ясно колко време ще отсъства. Ако Braun не може да се възстанови за мача му с Lesnar, WWE смятат да направи турнир, с който да се определи новият претендента за титлата.

Обявени мачове за live event след Backlash

The Rabobank arena в Bakersfield, CA разкри мачовете за SmackDown live event на 26 юни.

Ето и мачовете, които са обявили:

WWE Championship Match 
WWE Champion Randy Orton vs vs Jinder Mahal w/ Singh Brothers 

United States Championship Match 
Shinsuke Nakamura vs United States Champion Kevin Owens 

Sami Zayn vs Baron Corbin 

Smackdown Tag Team Triple Threat Championship Match 
The New Day vs The Usos vs Breezango