GFW отнеха титлата на El Patron

Global Force Wrestling съобщиха чрез сайта си, че са решили да отнемат световната титла от Alberto El Patron, тъй като все още няма достатъчно яснота около случилия се инцидент преди време. Припомняме ви, че Alberto и приятелката му Paige бяха разпитвани от полицията на летището в Орландо, заради скандал между тях двамата или между тях и нагъл фен - случаят така и не беше разгадан и поради това миналия месец GFW наказаха световния си шампион, който вече не е такъв.

Победителят в G1 Climax 2017

Tetsuya Naito победи Kenny Omega и стана победителят в тазгодишния G1 Climax, с което сложи край и на състезанието, продължило три седмици. С тази победа, Naito си осигури мач срещу IWGP Heavyweight шампиона Kazuchika Okada, като двамата ще се изправят един срещу друг на турнира Wrestle Kingdom 12 на 4 януари 2018.

SummerSlam отново в Ню Йорк

WWE обявиха, че събитията от SummerSlam Week 2018 ще се проведат отново в Ню Йорк, за четвърта поредна година, което значи, че Barlays Center ще приеме големия турнир, както и NXT TakeOver, RAW и SmackDown Live.

Къде остана Ziggler?

Както се забелязва в последно време, Dolph Ziggler не се е явявал доста време по телевизията и причината за това е, че WWE нямат планове за него в момента и смятат, че точно поради това не е нужно да се появява.

Състоянието на Scott Dawson

Както стана ясно преди няколко дни, Scott Dawson претърпя разкъсване на бицепсa по време на live event през миналия уикенд. Dawson се е подложил на операция, която е преминала напълно успешно и по данни на Pro Wrestling Sheet, той ще може да се завърне през ноември или декември.

Pete Dunne е ранен

WWE United Kingdom и Progress шампиона Pete Dunne е бил плануван за тазвечерното шоу на Progress и да защитава UK титлата си срещу Jack Gallagher, но шампионът се е наранил и получил разкъсване над окото. За зашиване на раната били необходими 11 шева, а за капак след това станало ясно, че Dunne няма да може да се бие за известно време.

Солов PPV дебют за Gargano

Andrade “Cien” Almas победи No Way Jose в изминалия епизод на NXT, осигурявайки си не само мач на предстоящия TakeOver, a и опонент на Johnny Gargano. Също така стана ясно, че Aleister Black ще се изправи срещу Hideo Itami.

Какво ще видим в NXT?

Това са нещата, предвидени да се случат в тазвечерния епизод на NXT:

  • Bobby Roode и Drew McIntyre се изправят лице в лице преди TakeOver
  • Andrade “Cien” Almas vs. No Way Jose
  • The Street Profits ще направят своя TV дебют