Vince McMahon в класацията на Форбс

Според класацията на Форбс за милиардерите, Винс Макмеън е под номер 1,394 с 1,7 млрд. долара към днешна дата. За справка, президентът на Съединените щати и WWE Hall of Famer Доналд Тръмп е под номер 766 в списъка. 

Jeff Hardy може да се завърне за WM 34

Според ProWrestlingSheet.com, хирургът на Jeff Hardy му е дал "зелена светлина", че може да се завърне. Единствено трябва медицинския екип на WWE да разреши, че той е готов да се завърне и е възможно той да се появи на Wrestlemania 34.

Мачовете, обявени за Fastlane

След вчерашният епизод на SmackDown Live станаха ясни и мачовете за турнира Fastlane:

WWE Title Six-Pack Challenge 
AJ Styles (c) vs. John Cena vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn vs. Dolph Ziggler vs. Baron Corbin 

United States Title Match 
Bobby Roode (c) vs. Randy Orton 

Smackdown Tag Team Title Match 
The Usos (c) vs. The New Day 

Smackdown Women’s Title Match 
Charlotte Flair (c) vs. Ruby Riott 

Shinsuke Nakamura vs. Rusev 

Becky Lynch/Naomi vs. Natalya/Carmella 

Какво ни очаква в SmackDown?

Ето какво ще видим в последния епизод на SmackDown преди турнира Fastlane:

  • Randy Orton vs. Jinder Mahal
  • AJ Styles vs. Dolph Ziggler
  • Charlotte Flair и Ruby Riott лице в лице преди мача им на турнира

Новият член на HoF Class of 2018

WWE съобщиха вчера, че Hillbilly Jim се присъединява към Goldberg, The Dudley Boyz, Ivory и Jeff Jarrett като част от легендите в Hall of Fame Class of 2018.

RAW 5.3.2018

Ако не сте гледали шоуто и не искате да виждате спойлери, не отваряйте новината!

Продължава →

Саудитска Арабия ще бъде домакин на най-големия Royal Rumble

The Saudi General Sports Authority, които са в партньорство с WWE, ще представят най-големият Royal Rumble провел се някога, в King Abdullah Sports City в Jeddah, Saudi Arabia на 27 април 2018 година. За първи път Royal Rumble мачът ще включва 50 WWE звезди. Като част от това историческо събитие, засега са рекламирани John Cena, Triple H, Roman Reigns, AJ Styles, Braun Strowman, The New Day, Randy Orton, Bray Wyatt, Shinsuke Nakamura и много други.
 
Това събитие ще е част от 10 годишното стратегическо партньорство в подкрепа на програмата за социални и икономически реформи в Саудитска Арабия 2030. Все още няма информация, дали събитието ще се излъчва някъде, но се очаква такава да има в близките седмици.

Shane vs. Bryan на SummerSlam?

Dave Meltzer е споменал по време на последното издание на Wrestling Observer Radio, че все още има вероятност Daniel Bryan да се завърне на ринга и вероятно да има мач срещу Shane McMahon, но в голяма степен това зависи от доктора на WWE Joseph Maroon.
Meltzer е отбелязал, че рейтингите на SmackDown са се покачили малко, откакто е започнала програмата Shane срещу Bryan и е много вероятно този мач да се случи, ако Bryan е изчистен. Също така Meltzer отбеляза, че този мач най-вероятно няма да се случи на WrestleMania, но е много вероятно да се състои на SummerSlam тази година.