SmackDown 5/09/2008


R-Truth победи  Бам Неели придружаван от Чаво Гереро
*R-Truth направи ножица на Бам  Неели за да дойде победата му чрез туш

Шампиона на Щатите Шелтън Бенжамин победи М.В.П
*чрез туш

Мариса победи Мария
*Мариса направи ДДТ на Мария

Браян Кендрик придружаван от Езекил Джаксон победи Джеф Харди

Супер Лудия победи Риан Брадок

Бри Бела победи Виктория

Шампиона на Федерацията Трите Хикса победи Великия Кали в мач с Дървари
*Трите Хикса победи с педигри с помоща на Джеф Харди който го спасяваше от опитите на дарварите М.В.П,Шелтън Бенжамини Браян Кендрик да го пребият.
** След Мач Джеф направи обрат на съдбата  на играта с което му показа че ще е най сериозния му опонент за титлата на федерацията в неделя .

ECW 2/09/08


Супер Лудия победи Гевин Спиарс
Рики Ортиз победи Браян Брадик
Мат Харди,Еван Борн,Финли,Томи Мечтателя победиха Чаво Гереро,Миз,Джон Морисан и шампиона на ECW Марк Хенри.

Шон Майкълс Update

След подробен преглед, докторът е видял, че Шон Майкълс е претърпял малко разкъсване на лявият си трицепс по време на подписването с Крис Джерико.
Преди Майкълс каза, че неговият лекар беше 99,9% сигурен, че е имал пълно разкъсване на неговия трицепс и че го е бил натъртил , подуване и загуба на движението на лявата ръка. Чрез силата на молитвата , Нито едно от тези неща се не оказа вярно и съм готов за Unforgiven. 

Ренди Ортън актуализация

След всички спекулации,контузията на Ренди Ортън се оказа истинска.Той най-вероятно няма да се върне до следващия турнир, а към Survivor Series.

RAW 1.09.08

 

В първият мач Кофи Кингстън победи Чарли Хаас (който се правеше на Джон Сина), след това имаше ECW Батъл Роял в който очастваха: Мат Харди,Чаво Гереро,Фили,Миз и ECW шампиона Марк Хенри.Победител - Марк Хенри.Джейми Нобъл победи Лилям Ригал.Мики Джеимс,Кели Кели и Кандис Мишел победиха Бет Финикс,Джилиян Хол и Кеит или Бърчил.
Сантино победи Д-Ло Бролн.Главният мач на вечерта беше Raw Батъл Роял с Главните претенденти за Скамъл-а,но без рей Мистерио.Победител беше Голямата червена машина Кейн,но след мачът се появи Рей Мистерио и преби Кейн.
изтегли от тук