Шон Майкълс Update

След подробен преглед, докторът е видял, че Шон Майкълс е претърпял малко разкъсване на лявият си трицепс по време на подписването с Крис Джерико.
Преди Майкълс каза, че неговият лекар беше 99,9% сигурен, че е имал пълно разкъсване на неговия трицепс и че го е бил натъртил , подуване и загуба на движението на лявата ръка. Чрез силата на молитвата , Нито едно от тези неща се не оказа вярно и съм готов за Unforgiven. 

Ренди Ортън актуализация

След всички спекулации,контузията на Ренди Ортън се оказа истинска.Той най-вероятно няма да се върне до следващия турнир, а към Survivor Series.

RAW 1.09.08

 

В първият мач Кофи Кингстън победи Чарли Хаас (който се правеше на Джон Сина), след това имаше ECW Батъл Роял в който очастваха: Мат Харди,Чаво Гереро,Фили,Миз и ECW шампиона Марк Хенри.Победител - Марк Хенри.Джейми Нобъл победи Лилям Ригал.Мики Джеимс,Кели Кели и Кандис Мишел победиха Бет Финикс,Джилиян Хол и Кеит или Бърчил.
Сантино победи Д-Ло Бролн.Главният мач на вечерта беше Raw Батъл Роял с Главните претенденти за Скамъл-а,но без рей Мистерио.Победител беше Голямата червена машина Кейн,но след мачът се появи Рей Мистерио и преби Кейн.
изтегли от тук