Марк Хенри пенсиониране


Марк Хенри Казал на много хора както и официялно,че той мисли за пенсиониране от ринга през следващите няколко години.Хенри е съобщил,че ще преследва кариерата си като актьор. Всеки иска да стане актьор като се пенсионира ,но ако е бил профисионален кечист никога е нямало да се пенсонира съобщи Марк.

Новини около Шон Майкълс и Леденият Стив Остин

  • Снощи на Залата на славата Леденият Стив Остин каза , че той повече няма да се бие, като професинален кечист и отбеляза, че той сега преследва филмова си кариера с надеждата, че феновете му ще продължът да го подкрепят. Една от причините се дължи на неговото здраве и че че врата му е в много лоша форма.
  • Шон Майкълс също мисли за отказване след WrestleMania 26. Той спонева че иска да бъде повече време с неговите деца и че в някакъв момент когато децата му пораснат може да се върне към кеча.

Скалата няма да гледа WrestleMania 25

Запитан в предаване на Sky Sports дали ще гледа Кеч Мания 25 Скалата отговорил че няма да я гледа тъй като имал ангжименти като не е пояснил какви точно. (най вероятно заради снимането на филмът му)

Потвърдени имена за 25 Дивас Батъл Роял


Тифани, Бри Бела, Ники Бела, Бет Финикс, Лейла, Джилиан Хол, Алиша Фокс, Мишел Мъкол, Марис, Мики Джеймс, Ив Торес, Кели Кели, Наталия, Роса Мендес, Гейл Ким, Мелина, Кейти Лии, Мария, Мей Янг, Сантино Марела, Тори Уилсън, Джаки Гуада, Нидиа, Виктория и Съни.

Подробности около Главният мач на WrestleMania 25

От официалният сайт на Федерацията е съобщено че, ако мачът за титлата на Федерацията между Трите Хикса и Ренди Ортан завърши чрез дисквалификация титлата може да смени притежателя си.

Пол Бреар няма да е на WrestleMania 25

От WWE не са могли да се свържат с Пол Бреаър и той няма да е на WrestleMania 25

Подробности oколо WrestleMania 25

Очаква се WrestleMania 25 да бъде открита с мача за Интерконтиненталната титла между Джей Би Ел и Рей Мистерио. От WWE потвардиха че Мики Рурк ще е на WrestleMania 25. Преди няколко седмици от WWE  са потърсили Пол Бреар за да участава на WrestleMania има вероятност и той да се появи на Маниатя. Хълк Хоган разкрива в итервю че бил съгласен да се бие с Джон Сина на WrestleMania 25 но операцията която претърпял му попречила да се бие.

Шон Майкълс почивка?


Колената на Шон Майкълс са в много лошо състояние и най вероятно ще си вземе почивка след  WrestleMania 25.