Настоящи планове за WrestleMania 25

Плановете за WrestleMania 25 за сега са Джеф Харди с/у Мат Харди, Трите Хикса с/у Острието за титлата на федерацията, Джон Сина с/у Ренди Ортан за титлата в тежка категория, Шон Майкълс с/у Гробаря? Очакваният мач между Рики Рурк и Крис Джерико може и да не се състои тай като неговият аген е съобщил че Рурк няма да се бие на Манията за това пък може да се появи под някаква форма. Ако Джерико не се бие с/у Рурк най вероятен негов опонент ще е Рик Светкавицата.

Имайте предвид че плановете винаги могат да се променят.

Крис Джерико атакуван от фенове

В събота след хаос шоу на което е бил Джерико група фенове са го причакали и са започна ли разправия с него, като се  е стигнало и до бой. Отказ от сагата развила си вчера може да видите в панела wwehd clips

Още един Кечист е обявен за Elimination ChamberМайк Кнокс бе включен Elimination Chamber. Очаква се в тази  Първична сила да бъде обявен последния участник от Първична сила

AC/DC на Кечмания


WWE Обявиха че“Shoot to Thrill” and “War Machine” на AC/DC ще бъдат официялните песни на Кечмания 25

Новини около Батиста

Батиста вече е започнал да тренира по два пъти в седмицата. Завръщането му се планира да е вкрая на юни или началото на юли. Очаква се wwe да изградят завръщането му около SummerSlam.

Светкавицата на WrestleMania

Рик Светкавицата е потвърдил в интервю за вестника "Houston Chronicle", че ще направи поява на предстоящата "WrestleMania 25". "Нека просто кажем, че ще бъда на "WrestleMania". Това е всичко, което казвам.", е заявил "детето на природата" в интервюто.

Mickie Rourke ще участва в Кечмания 25

След като Mickie Rourke спечели Златен глобус и беше номиниран за Оскар заради ролята си в "The Wrestler" Vince McMahon обяви, че Mickie Rourke ще участва на WrestleMania 25 в Houston. Mickie Rourke каза че ще участва на шоуто и отправи предизвикателни коментари към Chris Jericho.

ECW 27/01/09

Мачът между Бугимен и Рики Ортиз остана без победител

Финли победи Пол Бърчил

Марк Хенри победи Томи Мечтателя