Резулати за другата седмица


Поради турнето си в Австралия WWE Снимаха Първична сила, Разбиване и ECW който ще се излъчат другата седмица, тази седмица. Всички резултати може да видите в отделните раздели.

Джон Сина е на постера на Summerslam

Trump Draft

Повреме на престоя си, като собственик на Първична сила Доналд Тръмп е направил някои размествания между брандовете. Ето ги и тях:


Първична сила - Гайл Ким, Алиша фокс, Джак Суагър, Евин Борн, Марк Хенри.


Разбиване - Мат Харди, Финли, The Hart Dynasty (Наталия, Тайсън Кид и Деивид Хард Смит)

ECW - Шелтън Бенджамин, Златният Прах, Уилям Ригъл, Бри и Ники Бела.


См Пънк и Острието не са на 100%

Има Спекулации, че См Пънк и Острието не са на 100% със здравето, но тяхното присъствие е необходимо , докато бъдещето на Гробаря и Джеф Харди е несигурно. Според PWI, См Пънк има някакво нараняване в горната част на тялото му, без никакви конкретни данни за вида му.

Острието от негова страна би бил наранен, защото се показват признаци на изморяване.

WWE новини

F4Wonline съобщиха, че RAW, без реклами има рейтинг 4,5. Това е за първи път от 8 години


WWE Diva Ники Белла си е възпалила челюстта след мачът в RAW 6 Divas Tag Team match


Смята се че Мат Харди има разкъсване на мускулите на корема. WWE и Харди са в очакване на последната дума, но може да се наложи да направи операция.


Гробаря работи много трудно в подготовката за завръщането си. WWE се надяват да го върнат на време за смислен мач на SummerSlam.Той смята, че компанията се нуждае от него и той иска да се върне и да помогне на WWE и по-специално да подпомогне на SmackDown.Батиста завръщане?

 Survivor Series 2009 бил резервиран за Вашингтон, Окръг Колумбия и там вече се говори, че Batista може да се върне . DC е родният град на Батиста

Мачът за титлата на федерацията за The Bash

Винс Мъкмеън обяви в RAW какъв ще е мачът на Трите Хикса и Ренди Ортън на The Bash. Мачът е 3 Stages of Hell. Използва се формата за мач 2 от 3 туша.


1. Първият мач ще бъде нормален

2.Вторият мач тушовете ще важат на всякъде

3. Ако има трети мач той ще е мач с носилка

Недоволни Суперзвезди

 Рей Мистерио и други кечисти имат проблеми с техните заплати.Снощи В RAW, тези таланти са се разстроили, че от WWE дадоха $ 235000 само за да получат Доналд Тръмп, като babyface в storyline която завърши преди да започне.