Кейн с/у Гробаря?


WWE имат нов план за историята с Гробаря и той е Кейн да го е нападнал и след това историята да се доразвие с Гробаря с/у Кейн на Summerslam в мач с ковчег (Casket Match)

Chris Jericho 8-ми член на NXT?


Забелязахте ли, че докато всичките звезди от RAW бяха извикани на сцената за да пазят да не се намесят бившите NXT Rookie's, Y2J не беше там. Има слухове, че той може да е бил шофьора на лимузината в края на шоуто.
Edited by: yanko_pz

Повече около Даниел Брайън


Освобождаването на Даниел Брайън се дължи на факта, че Даниел е душил Джъстин Робъртс със собствената си врътовръзка по време на нападението на бишвшите NXT звезди(Raw 07.06 Viewers Choice).
Това се дължи на факта, че в момента WWE е в PG ера и  е забранено участието на въже на ринга и възможността деца, които са го гледали, да решат, че е забавно да задушават хора с вратовръзка.

*Също така има слухове, че WWE искат да запазят Даниел Брайън в компанията и, че като всичкият този шум отшуми може да се завърне.

Edited by: yanko_pz

Даниел Браян уволнен?


Според сайта WWE.com е отбелязано, че WWE са стигнали до условията, за освобождаване на новобранецът от първия сезон на NXT Даниел Браян (Браян Даниелсън).

Има спекулации, че WWE уволняват "Даниел Браян" и Браян Даниелсън ще бъде новото му име.

Cena vs. Barrett ?!

Изтoчници на WWЕ , отчитат , че в момента ''рисуват с молив'' вражда между Джон Сина и Уейд Барет , която ще е това лято.Всички от първия сезон на NXT унищожиха всичко и пребиха Джон Сина начело с Уейд Барет миналия понеделник.Говори се , че това ще е враждата на лятото в, която ще е за WWE Championship.

Ново ДВД

WWE работят по ново ДВД - Най-добрите 50 суперзвезди на всички времена , което ще излезе през декември.

Няма посещаем на шоутата в Европа?

Според последните изчисления посещаемоста на Европейските турнета е спаднала. На последното такова турне средната посещаемост била 6,600 фена на шоу. Миналогодишните цифри са 8,100 фена средно на шоу - което показва спад от 18.5%. Имайки предвид, че WWE разчитат на международните продажби, когато бизнеса в САЩ не върви, това е притеснително.

Джон Сина със сътресение?

Джон Сина написа в twittera си, че след побоя на бившите NXT звезди се е оттървал с леко сътресение и някои проблеми с бедрото. И е благодарил за загриженоста на феновете.