WWE:Новини


*Шоуто на Chris Jericho:Downfall е отбелязало рейтинг 1.2 с 3,700,000 зрители този четвъртак.
*Вече е обявена датата на играта Smackdown vs Raw 2011-26 Октомври

WWE:Vince McMahon и Shawn Michaels в лоши отношения


Има слухове, че е възникнало напрежение между Vince Mcmahon и Shawn Michaels.спекулациите са, че Vince е наредил на коментаторите да не споменават името на Shawn Michaels.Причината за това, е че Vince много се е разочаровал от решението на Michaels да напусне през тази година.Michaels, пък от своя страна не е бил доволен от решението Bryan Danielson да бъде уволнен. Според неговите близки Сърцеразбивача не иска да има никакви връзки с кеча в момента,камоли да вземе някаква длъжност!

*Update Triple H

Трите Хикса беше премахнат от постера на турнира SummerSlam поради причината, че миналата седмица му беше направена още една операция. Предполага се,че ще се завърне на турнира Bragging Right или Survivor Series

Randy Orton за Bryan Danielson


WWE superstar Randy Orton бе попитан на своя Twitter от фен на WWE,какво мисли за Bryan Danielson ( Daniel Bryan) и за уволнението му.Той отговори,че според него Daniel Bryan е много талантлив и смята,че ще се върне в WWE

Bill Goldberg


В скорошно интервю,бившият WWE и WCW Bill Goldberg е казал, че иска да участва в един последен мач.Той иска да направи това за да покаже на семеиството си как се бие на живо.

WWE подписа с звезда от TNA


WWE подписа договор с бившата звезда на TNA Consequences Creed.Той ще покаже свойте умения пред Florida Championship Wrestling в Тампа.

Завръщането на Triple H


От WWE съобщават,че звездата Triple H ще бъде много повече време от очакваното извън ринга.Той има разкъсан двуглав мускул.Това ще го задържи извън ринга поне до края на октомври, а вероятно и до декември.

*Update Марк Хенри контузия


Контузията на Марк Хенри е на неговото ляво рамо.Той не е бил подготвен за финишъра на Barrett и е паднал лошо на рамото си.От WWE не съобщават за колко време ще е извън ринга.