Рейтингът на SmackDown

Рейтингът на SmackDown е бил 1.82 общо 2,770,000 зрителя.

Около Honky Tonk Man.

Беше съобщено, че Honky Tonk Man няма да вземе участие в Old School RAW. Ето какво пише в официалният му сайт: "HTM and WWE could not come to terms for the Old School Raw show upcoming. HTM informed WWE yesterday that he no longer had a desire to participate on the event."

Трейлъра за Old School RAW тук!

Продължава →

Рикардо Родригез в FCW.

Персоналният ring announcer на Алберто дел Рио - Рикардо Родригез е подписал договор с WWE и ще тренира в FCW.

Теди Лонг в Hall Of Fame 2011?

Има слухове, че главният мениджър на Friday Night Smackdown и бивш рефер на WWE Теди Лонг, ще бъде въведен в Залата на славата през 2011, която се предполага да е на тема World Championship Wrestling (WCW)

Michelle Mccool излиза в отпуска

Едната от двете WWE Unified Divas Champion Michelle McCool е поискала отпуск от Европейското турне на федерацията. Разбира се тя го е получила , а причината за отпуската е Michelle да бъде заедно с съпруга си, Undertaker , който претърпя операция миналата седмица.

The Miz и Alex Riley в Sky Sports

 

WWE Звездите Miz и Alex Riley са гостували в новините по Sky Sports за да рекламират предстоящият турнир  на WWE Survivor Series. Miz и Riley изсценирали "бой" в който Riley хванал Miz и го изкарал от шоуто.

Уилям Ригъл се пенсионира!

Уилям Ригъл е съобщил на публиката на RAW във Лондон, Англия, че продължаващия британски тур ще бъде последния му, защото той ще се пенсионира скоро.

Ригъл е започна кариерата си в carnival circuit in England на 15-годишна възраст. Той се е състезавал в цял свят преди да се присъедини към World Championship Wrestling през 1993 година. След разделянето с организацията (WCW) през 2000г., той се присъединява към World Wrestling Entertainment, където става комисар.

През цялата си 27-годишна кариера, Ригъл е спечелил повече от 60 титли в целия свят, включително 15 в WWE & 4 в WCW.

Наскоро Ригъл подписа подновяване на 42 месечен договор с WWE, което означава, че има договор до 2014 година и ще се пенсионира само като кечист, но ще продължи да работи за компанията.

 

Клипче от съобщението можете да видите тук!

Продължава →

WWE SD House Show Results 08/11/10

* Finlay победи Tyler Reks

* Mason Ryan победи Chavo Guerrero

* Drew McIntyre победи Chris Masters

* Dolph Ziggler победи Kaval & MVP

* Edge & Rey Mysterio победи Alberto Del Rio & "Dashing" Cody Rhodes

* Kelly Kelly победи WWE Divas Champion Layla

* Kofi Kingston победи Jack Swagger w/eagle mascot

* World Heavyweight Champion Kane срещу Big Show - няма победител