Големи промени в WWE за Коледната седмица

Програмите на WWE са поставени да доминират по време на коледната седмица.Първо RAW ще бъде специално 3-часово издание - наградите ''Сламми'' ще се раздадaт тогава, Smackdown ще се излъчва на живо в USA във Вторник, 21 Декември от 9 до 11 PM ET, поради причината, че някои фенове няма да могат гледат шоуто заради Коледа(ако се излъчва в Петък-25Декември).Двучасов Tribute to the Troops ще се излъчи по NBC на 22 Декември, Сряда.

Контузен член на Nexus се завърна в FCW

Rookie-то от 1-вия сезон на NXT и член на Nexus Michael Tarver направи своето завръщане вчера в FCW.Тарвър нахлу на ринга от публиката и без проблеми победи Donny Marlow.Той не съобщи какви планове има занапред.

Survivor Series DVD 2010, Triple H new WWE film

Survivor Series DVD 2010 ще включва снимки, когато Миз спечели WWE титлата (ден след PPV-то).Също така двд-то ще включва кадри и от ''Old School'' RAW. WWE Studios съобщиха, че новият им филм ''The Chaperone'', в който участва Triple H, ще бъде в кината през февруари 2011г, а след това ще бъде пуснат и на DVD.

Видео: Точно преди девет години Chris Jericho стана първият Undisputed Champion в историята на кеча.

 

Tribute to the Troops Update

Потвърдено е, че ще участват Bella Twins.Също така се съобщава, че суперзвездите, които ще участват в мачове или ще се повявят на ринга са: Triple H, John Cena, Randy Orton, The Miz, Mark Henry, Edge и Vince McMahon.

Kaval - контузен

Kaval отбеляза в twitter-a си, че е контузил своя ляв глезен днес.

Той написа:

''Благодаря за добрите пожелания за скорошно възстановяване.Днес ще ми направят снимка на магнитният резонанс..Чакам резултатите, очаквайте новини скоро.

Melina turn heel ?

Планирано е скоро Мелина да стане хийл и да имат вражда с Наталия за Divas Tittle.Преминаването към heel ще се осъществи бавно.Идеята беше одобрена преди няколко седмици и има слухове, че Мелина не е много съгласна.

Новини около възможните три завръщания на Wrestlemania 27

Докато Батиста е очакван да се завърне на Wrestlemania 27, преди няколко месеца това усещане се промени поради причината, че между него и федерацията няма договор, доколкото някой знае.Има слухове, че ще подпише с Strikeforce след като завърши снимането на филма, в който участва - ''Scorpion King 3'' Друго име, което може би няма да се завърне на Wrestlemania е Крис Джерико. Вярваше се, че той ще се върне на време за Манията, дори и за Royal Rumble, но по всичко личи, че едвали ще го видим скоро, но това все още не е потвърдено. Най-накрая беше съобщено от WWE, че преговорите с Голдбърг за завръщане на Wrestlemania 27 не вървят в положителна посока.