Интервю с Bret Hart относно Wrestlemania 32

Журналист от списанието „Total Wrestling Magazine” седна на една маса с члена на „Залата на Славата” - Брет Харт.Ето и какво е неговото мнение относо последната Кечмания и как федерацията се развива в днешно време.

 

„Аз смятам, че те свършиха ужасна работа като се опитаха да изднигнат Роман Рейнс за Кечмания, въпреки че знаеха, че това няма да се хареса на феновете.Най-голямата им грешка беше на тазгодишното издание на турнира „Кралско меле”.Първоначално идеята им да сложат Рейнс като участник №1 беше добра, но след това нещата се объркаха.Вместо да изградят мача, така че Роман Рейнс да изглежда силен и да се справя с всеки слеващ кечист, те го направиха като някакъв безпомощен шампион, който на всеки 10 минути да бъде атакуван от хората на Трите хикса, докато накрая не остане без сили и да не може дори да се изправи на крака!Така, те постепенно го подговтяха за срещата му с Трите Хикса.Така е, той оцеля в мача, от началото, до края, но ако се бореше като истински шампион с всяка следваща звезда, феновете щаха повече да го уважават!Според мен, това че го извадиха от мача по медицински причини и после „внезапно  и напълно неочаквано” се завърна в мача след като бяха елиминирани най-големите заплахи за титлата, вбеси феновете още повече.Като го изкараха мача, така те му изгубиха цялата инерция.”

 

Брет Харт вярва още, че креативността на сценаристите се е изчерпила и обвинява още йерхаията на WWE, в това че по този гаден и досаден начин бутат Роман Рейнс в лицата на феновете.

 

„Явно тази идея на сценаристите – да бутат Роман Рейнс в лицата на феновете, няма се прекрати, докато евентуално феновете не вземат, че да го харесат, но това няма да стане, докато те не спрат да го представят по погрешен начин като шампион и това е много жалко, защото той е много по-талантлив от това, което WWE го карат да изглежда.”

 

Както знаем, Брет Харт е участвал на някои от най-великите Кечмании в историята на WWE.Според него, няма място за сравнение между тазгодишната Кечмания с някои от предшините 10.

 

„За останалата част от мачкарда мога да кажа, че забелязах че Отборните титли не бяха заложени в хандикап мача – 4/3.Дайте ми малко почивка!!Какво се е случило с добрите стари отборни мачове.Шампионите си защитавах титлите срещу друг отбор!? Така е, просто е, но изглежда че психологията на кеч коренно се е променила!Хората, които са писали този сценарий, явно нямат абсолютно никаква представа за историята и престижа на тези титли.Тъжно е, защото явно вече титлите не значат абсолютно нищо!Имам предвид, да вземем за пример Трите Хикса!Той е може би 18 или 19 кратен световен шампион.Защо не му дадат титлата още 50 пъти?Наистина имам нужда от почивка!”

 

Нещо, което на Брет Харт му е направило огромно впечатление е това, че от WWE разчитат на някои определени звезди които се бият само няколко пъти в годината, а през останалото време въртят едни и същи звезди от мид-карда.

 

„Тазгодишната Кечмания страда от огромен случай на непотизъм.В единия момент имаме синът на шефа – Шейн Макмеън, който се изправя срещу Гробаря.Синът на Винс получава Мейн-Евента не на вечерта, а може би на цялата година!Вся пак той е новият законен син и ако поиска може да получи както мид-кард Мейн Евент, така и главен мач на Кечмания!Бях изненадан как не са добавили и Линда Макмеън в мача за Divas титлата!В другия момент имаме звезди като Гробаря и Брок Леснар, които се бият само няколко пъти в годината и получават купища пари, докато други като Коуди Роудс, които пътуват всеки ден, получават травми и се скъсват от работа винаги попадат на дъното на мачкарда!Всичко това ме кара да си мисля, че този в този бизнес наречен кеч, вече няма място за кечисти.Всичко е около рекламата и продажбите на сувенири!”

Коментари
#1 TheViper4511 на April 05 2016 19:40:04
Евала Брет Yes
#2 hdxdead на April 05 2016 22:38:33
Самата истина! Full respect към Bret Hart!
#3 mr_enchev на April 05 2016 22:57:53
Нормално да е бесен и да плюе по Винс все пак си спомняме Сървайвър 1997. Онези сцени между Шон и Брети на помирение бяха много лицемерно направени! Шон ъсщо е имал вина за прецакването дали наистина са се помирили - съмнява ме! Просто Брет не харесва Винс! Иначе е прав за повечето неща!
#4 Teller на April 06 2016 01:01:30
Уникален! Няма нищо по-мъжкарско от това да поставиш картите на масата и да кажеш истината, именно затова ще го уважавам винаги. Абсолютно му подкрепям тезата, че Роман е много талантлив, но WWE твърде много затъмняват качествата му с ужасния booking.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки