The Rock благодари на феновете!


Скалата публикува следното тази сутрин след своето значително участие в КечМания 32 и победата му срещу Erick Rowan снощи:

Потурдихме се здраво, забавлявахме се и извадих малко късмет на КечМания. Чест е за мен, че счупихме 2 СВЕТОВНИ РЕКОРДА.

НОВ РЕКОРД - Посещаемост на КечМания - 101, 763 публика на живо!
НОВ РЕКОРД - Най-бърз туш в историята на КечМания. 6 секунди.

Благодаря на ВСИЧКИ членове на екипа на (не съм имал удоволствието да се запозная с всички ви), които си скъсаха за*ниците от работа за да направят миналата вечер огромен успех! Поздравления и каква победа за вас! Благодаря на моите 'танцови партньори' на ринга, които дойдоха 'на танца' с една цел - 'да направят нощта своя'. Големи, лоши, талантливи пичове! Wyatts.

И най-вече на феновете - БЛАГОДАРЯ ВИ за това, че отделихте от времето си снощи и се насладихте на шоуто, което счупи тези рекорди! Вие сте и винаги ще бъдете най-великата връзка, която съм имал. Вие сте най-добрите и аз съм благодарен! И, да, бяхте БЕЗУМНО шумни снощи! #WrestleMania #TwoAllTimeRecordsSet #FastestPinEver #AllTimeAttendanceRecord #101ThousandStrong #AndOneBigBrownTattooedBaldGuy

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки