Кalisto за неговият опонент на WrestleMania и повече

Наскоро WWE U.S. Champion Kalisto разговаря с Planeta Wrestling и Mundo Deportivo. Ето и акцентите от интервюто:

Ние ще започнем да говорим за предстоящата Wrestlemania, тъй като тези дни всички говорят за вас и вашия опонент за Wrestlemania. Ryback, Rusev, Alberto del Rio. Кой мислите, че ще бъде?

" Не ме интересува. Приемам всяко предизвикателство. Всеки иска да бъде United States Champion, но е много важно той да бъде готов, както физически, така и психически. Например, аз отбелязах победа срещу Аlberto del Rio, защото съм по-умен и по-бърз от него. Всички си мислеха, че той можеше да отнеме тази титла от мен, но аз искам да покажа на света, че ще бъда шампион поне до края на годината. "

Миналата седмица ние разбрахме, че The Undertaker ще бъде част от графика за следващото Европейско турне и ще имате шанса да пътувате с него. Как е той като човек и неговата връзка с останалата част от съблекалнята?

" Той е легенда. Магистър и гладиатор. Имам толкова много уважение към него. Спомням си, когато бях дете и той ме вдъхнови. Това ще бъде една сбъдната мечта и аз ще науча възможно най-много от него. Уважавам го толкова много. "

Кой ваш мач досега е бил най-важният в WWE?

" Много от тях идват в ума ми, но мисля, че един много специален мач беше срещу The New Day и The Usos, когато направих моя Salida del Sol от върха на стълбата. Спечелих Slammy заради това, за което съм много горд. Но ако трябва да избера още един ще кажа че е срещу Alberto del Rio, когато спечелих US титлата за първи път. "

Коментари
#11 wojda на March 13 2016 14:16:06
Майко, ретарди под дърво и камък...
#12 mr_enchev на March 13 2016 14:47:52
@christian_boy #10: ЩЕ почна да наказвам за ХХХ не е ННН е! Айде стига сте обсъждали какво е казал Келнера!
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки