Трябваше ли Kevin Owens да бъде част от The League Of Nations

 

 

Когато The League Of Nations дебютира на Raw преди няколко седмици, феновете зададоха въпроса защо Kevin Owens не бе включен в групата. Групата се състои от heel wrestlers от страни извън САЩ, изглежда да има смисъл за родения в Канада, Owens да се присъедини.

 

Според докладите от PWInsider.com, първоначалните планове са били така.

 

Първоначално се е очаквало Owens да бъде член на групата, когато този план е било първата замисъл от творчески писател на WWE. Owens, не се е явил на Raw, където The League of Nations направи своя дебют. Това е седмицата, когато Owens е бил на път за шоуто, заедно със сина си, и двама са се разболели. Стигнало се е до мерките, че Оwens трябва да бъде изпратен от Raw и записите на SmackDown към у дома.

 

Ако Оwens e бил в състояние да вземе участие в шоуто, той щеше да бъде въведен в групата. В седмиците след като се формира  The League of Nations, WWE са решили да го оставят извън групата в края на краищата. Това вероятно, не е голяма загуба за него. Групата в момента се състои от Sheamus като лидер, но най-вероятно това няма да продължи за дълго време според някои хора. 

 

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки