Сюжета на Tom Phillips след атаката на Stephanie McMahon

 

WWE са публикували снимка на Tom Phillips с насинено око поради шамари, които получил от Stephanie McMahon в Мonday Night Raw миналата вечер. Те също така направиха един story-line, където Phillips отказа да вземе участие в SuperSmackDown LIVE по USA Network. В страницата на WWE.com гласи следното:

След инцидента в Monday Night Raw миналата вечер, в която една от основните собственици на федерацията, Stephanie McMahon, отбеляза в WWE.com, че говорителят Tom Phillips няма да присъства в SuperSmackDown LIVE по USA Network, като телевизионнен оператор. 

Тази сутрин Phillips се е отклонил от Minneapolis за дома си. Докато първоначално се съобщава, че той не е разрешил на WWE.com да направят снимка на лицето му, преди да вземе отпуската си. В крайна сметка ясно показващ последиците от инцидента, Tom Phillips отказа да коментира ситуацията в този момент.

The Billion Dollar Princess грубо плесна Phillips в понеделник вечерта, след като той откровено я попита за реякцията й към Steel Cage main event. Тя се разтрой над Sheamus и The League of Nations, за техния провал, тъй като Stephanie искаше грубо да си отмъсти за последните атаки срещу двамата WWE COO Triple H и Chairman of the Board, Mr. McMahon.

Снимка на Phillips:

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки