Около състоянието на Randy Orton !

Както знаем, Randy Orton получи сериозна контузия на рамото, която го извади от строя за дълго време. Оказва се обаче, че състоянието му е много по-лошо от очакванто. Първоначално бе съобщено, че той, ще бъде извън строя дори и след Wrestlemania 32, но явно проблемите му съвсем не спират дотук.

The Wrestling Newsletter съобшава, че Orton, ще трябва да се подложи на операция и на врата, ведната след като той се възстанови след операцията на рамото. За радост, опрецията на врата няма да бъде много сериозна. Има възможност обаче, щетите нанесени по тялото на Orton и главно по врата му, да бъдат и по-лоши от очакваните.

Една операция на врата изисква време от три до шест месеца възстановяване, като преди нея, трябва да се определи до максимална степен, че Orton е напълно възстановен от предишната си операция на рамото и чак тогава да бъде подложен на следващата операция - а именно на врата. В най-лошия случай, Orton може да бъде извън строя за цяла една година.

Коментари
#1 The-Legend-Killer на November 26 2015 17:16:18
e моя човек една година как ще се гледа без него Angry
#2 The Sinister Scotsman на November 26 2015 19:13:24
Не държат тези кокали.. Дано всичко мине добре за Ренди, при завръщането се надявам силно да има някакъв ефект от завръщането му.
#3 TheViper4511 на November 27 2015 13:48:40
Няма да бъде същото без него... Sad
#4 BEST IN THE WORLD_434 на November 27 2015 14:06:51
Жалко,един от малкото талантливи в компанията няма да го има за дълго.Дано се възстанови напълно-здравето преди всичко!
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки