Подробности около безопасността на WWE Survivor Series 2015


Triple H публикува следното относно появилата се информация за вероятност от нападение от страна на Ислямска Държава на турнира WWE Survivor Series в Атланта, Джорджия:

Федерални, държавни и изплълнителни власти са потвърдили, че няма специфична или потвърдена информация, в която да се споменава за заплаха за тазвечершния турнир WWE Survivor Series, който ще се проведе във Philips Arena, Атланта, Джорджия. Все пак,WWE и Philips Arena са се посъветвали с подходящите агенции и местната власт и доста са завишили мерките за сигурност за да осигурят безопасността на всички, които ще посетят турнира на живо. Вратите ще отворят в 18 часа за да помогнат на феновете да избегнат евентуално пропускане на началото на турнира, докато влизат в залата, поради допълнителните процедури по безопасност, които ще бъдат въведени. Феновете са  насърчени да използват публичния транспорт (MARTA) до залата и са предупредени, че няма да им бъде позволено да внасят чанти/сакове в залата. 

WSB TV репортерът Mark Winne от Атланта коментира появилата се информация относно вероятността от атака от ИД на тазвечершния турнир WWE Survivor Series в Атланта, Джорджия. Както бе отбелязано, хакерите от Anonymous разкриха, че ИД са имали няколко цели за тази неделя, като единствената в САЩ е била именно WWE Survivor Series в Атланта, Джорджия. ФБР излезе с официално изявление, че обсъждат тази информация насериозно, но няма нищо по-специфично относно евентуална атака.

Winn сподели че като фен все пак би отишъл на турнира, смятайки че местните власти са изпреварили събитията, взели са безопасни мерки и не игнорират тази информация. Нямало е задействан план от ИД за атака и потенциалният списък с цели може би е бил направен за да мотивира и активизира някой ''вълк-единак''.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки