ЕКСКЛУЗИВНО: WWE уволни Billy Gunn


WWE Developmental треньор Billy Gunn (Kip Sopp) е бил уволнен от WWE, след като е дал положителен резултат на тест за употреба на подпомагащи вещества (допинг) в състезание по вдигане на тежести във Флорида през Юли.

Резултатите от неговия тест са били в съотношение 37-1 тестостерон/епитестостерон, над допустимата граница от 4-1 и той е бил отстранен от вдигането на тежести за 4 години.

52-годишният Billy Gunn досега работеше в WWE Performance Center в Орландо. Участва и в предаването по WWE Network - Breaking Ground, като допълнение към тазгодишния сезон на Tough Enough. Миналата седмица, Gunn бе специален гост-рефер по време на NXT live event.

WWE са нямали никаква представа за това, че е участвал в състезания по вдигане на тежести, нито пък са знаели за неговото отстраняване.

Спорeд Bryan Alvarez, WWE прави тестове само на талантите и суперзвездите, които са на договор, а не на треньорите в Performance Center-а. Най-вероятно това е причината поради която Billy Gunn не е имал положителни резултати за допинг в WWE. Ръководните фигури в WWE са били принудени да го уволнят, защото не може един от треньорите им да дава положителни проби за допинг - това прави цялата им прогарама за развитие на талантите доста съмнителна.

Все още не се знае кой ще замени , но в момента се обсъждат две имена, които може да изземат неговите функции.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки