Причините за завръщането на Alberto Del Rio


Alberto Del Rio направи своето завръщане на турнира Hell in a Cell в неделя и победи John Cena за да стане новият WWE US Champion. Що се отнася до неговата сделка с WWE, Dave Meltzer отбеляза, че Del Rio е преговарял с WWE от доста време насам за завръщане в компанията, но сделката не е била финализирана до преди няколко дена. 


Сделката му с WWE е описана като ''доста изгодна'' и неговият график е по-лек от този на останалата част от WWE ростер-а, защото той няма да работи толкова много дати.

Също така, очаква се Del Rio да изпълни останалите си дати и ангажименти към AAA, които му остават.

Една от големите причини за завръщането му е заради парите. Неговият договор с Lucha Underground е бил основният му финансов източник, но след като е имал скарване с компанията поради ''сценаристки'' причини, завръщането му в WWE е била единствената му възможност да печели пари.

Трябва да бъде отбелязно, че Alberto Del Rio или още Alberto El Patron, както е известен в индитата е действащ AAA Mega Champion. След победата му на Hell in a Cell, вицепрезидентът на AAA Dorian Roldan Pena го поздрави в Twitter:

“And now @ VivaDelRio is champion @ WWE and @ luchalibreaaa . More news soon!

Коментари
#1 Cekoki на October 27 2015 17:15:44
Доста неочаквано завръщане ,след онзи скандал .Иначе съм доволен ,че се завърна отново Smile
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки