Около реакцията на Vince спрямо кръвта в мача Lesnar - Undertaker


Oтносно информацията, че Vince McMahon е ''откачил'' зад кулисите заради кръвта в мача между Brock Lesnar и The Undertaker на турнира Hell in a Cell, явно тя не е точна. Vince не се е ядосал заради кръвта.

Човек, който е бил доста близо до ''gorilla position'' по време на мача е съобщил, че Vince не се е ядосал заради кръвта, но не е бил и възхитен от нея. Vince се е ядосал, когато е казал на доктора да отиде до ринга и да почисти малко от кръвта и Lesnar го е избутал. Това е било чиста импровизация, непланувано и Lesnar го е направил на момента, защото се е ядосал че по този начин се убива инерцията на мача.

Що се отнася до възможна употреба на ''острие'' в мача, най-вероятно рана от острие не би имала нужда от 9 лепенки/шева за да бъде затворена. Още повече като се има предвид изключително строгата политика на WWE относно ''остриета'', Lesnar най-вероятно е прокървял по традиционния начин - удар в стълба. 

Когато Lesnar и Taker са се върнали зад кулисите след мача, не е имало никаква конфронтация между тях и Vince, нито пък той ги е викал в офиса си или пък им е казвал нещо пред всички.

Коментари
#1 christian_boy на October 28 2015 00:01:20
Ами прав е Брок,тва е тотална гавра с целия мач,"а,тука сте изцапали с малко кръв,дайте да изчистя за 5 минути".. Кво е тва? Сериозно започнаха да прекаляват от феда с детската си политика.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки