Seth Rollins постави нов рекорд ?!

F4WOnline съобщава, че са изминали 184 дни от както Seth Rollins кешна своя договор в куфарчето и спечели титлата на федерацията. Това естествено го праща на първо място в класацията на суперзвезди държали титлата най-дълго време, след като са кешнали своя договор в куфарчето. Преди Seth Rollins да оглави тази класация, тя е била водена от The Miz (160 дни), следван от Kane (154 дни).

Коментари
#1 calnex на September 28 2015 18:28:53
Целта на WWE е да свалят Пънк от номер 1 на най-дълго царуване в модерната ера. Аз лично не харесвам такива chicken heel образи като Ролинс. Сет може да го играе хийл, но не с такъв образ. Все пак момчето има голям талант и си личи, че WWE вече му имат някакво доверие и има голяма вероятност да го гледаме шампион още 9 месеца.
#2 Neuer на September 28 2015 18:36:38
Браво на Сет абсолютен талант не че пънк не е а и двамата са много талантливи,ама сега се гради бъдещето и сет ще минава рекорди
#3 Ge6aAa на September 28 2015 18:52:39
Хайде и аз да изкажа едно мнение по темата. Като цяло ако Rollins мине рекорда на Пънк (или някоя друга суперзвезда успее да го направи), ще бъде най-голямата простотия, която ОТНОВО съм гледал. Колкото и да не съм фен на Пънк и да не го харесвам, смятам, че той направи просто един страхотен рейт с титлата ии изигра своята роля по един перфектен начин. Не знам обаче какво им става на WWE в последно време и каква е тая мания да преебават тотално цялата си история (нещо като Хоугън). Станал някакъв проблем и хайде нямаме нищо общо с ,,вече ТОЗИ" (дори не му споменават и името). Станало еди си какво с други.. и хайде вече не го познаваме.. Та да се върнем обратно на Пънк.., не мисля, че трябва да се правят такива глупости, като някой да мине рейта му, само защото Пънк не е в добри отношения с WWE и се махна, за да отиде в UFC.. Ааа тук се сещам и за рейта на AJ с титлата на дивите.. само защото е жена на Пънк, само защото и тя реши да се махне ии хайде веднага трябва да серем на историята ии ТОЗИ/ТАЗИ няма вече нищо общо с нас ;хх.. Това ме натъжава доста : (
#4 The Man на September 28 2015 20:25:36
Хора може да не искате това ама рекордите са за да се подобряват а Ролинс е човека според мен той трябва да загуби титлата след кеч мания.
#5 JohnnyZ на September 28 2015 20:39:16
УНИКАЛЕН! <3
#6 Max_09 на September 30 2015 12:57:45
Според мен е ясно , че Сет ще подобри рекорда на Пънк .
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки