Планове за Roman Reigns да надмине CM Punk като най-дълго царуващ WWE Champion?

След като Nikki Bella надмина AJ Lee като най-дългото царувалата WWE Divas Champion, Bryan Alvarez направи спекулация в последното издание на Wrestling Observer Live, че след като Roman Reigns получи WWE титата, той ще надмине CM Punk по рейгн като WWE Champion.
Alvarez споменава, че откакто Punk напусна компанията, както и факта, че той е скаран с организацията, WWE не иска да го признае като един от най-дългото царувалите WWE шампиони.

Коментари
#1 mitka6a на September 16 2015 11:20:31
Тия от WWE са е*ати и смотаните ...
#2 JohnnyZ на September 16 2015 11:31:04
Какво?!? Ако това стане ще е най-голямата издънка в историята на WWE!!
#3 Neuer на September 16 2015 13:34:08
а дано да не стане аз няма да го изтрая ден па мани цяла година и нещо това ще бъде директна e*авка с нас
#4 nicolas на September 16 2015 14:00:40
ХАхахаха, u mad? Т'ва, че на вас не ви харесва идеята не означава, че ще бъде грешка. :] Аз предлагам да му дадем шанс, и времето ще покаже дали ще бъде добър шампион.

Имам вяра в Рейнс, и напук на всички - мисля, че ще справи чудесно като шампион на федерацията. But we'll see.... има доста време до този момент, пък и като нищо може плановете да се променят.
#5 TheViper4511 на September 16 2015 16:21:11
OMG OMG OMG OMG Как може веее това не трябва да се случва по добре това да са Sheamus,Ambrose или Rollins но точно Roman...НЕ
#6 434 на September 16 2015 21:44:13
Даде му път в компанията през 2012 и сега ще му минава рекорда. What a slochaenost???!!! Иначе това ще е сериозен пуш за Румянката ако се случи. След като интернет феновете му се нахвърлиха след РР 15(Включително и аз) виждам подобрение в представянето му. Става все по-добър на мика(въпреки, че е далеч от промотата, които изнасят МЕ кечистите) и на ринга ми е далеч по-интересен от преди. Все пак 434 дни като чемп са доста време. Като добавим факта, че няма как да играе Hell chiken (все пак е 2 метра :Д) виждам еднообразно царуване с титлата. Най-добрият избор ще е ако направят Хеймън негов мениджър. Вярно ще изглежда малко като Леснър 2.0, но пък ще отива на образа му. Тайно се надявам рекорда на Пънк да не остане разбиван, но ако от WWE решат това да се случи бих се радвал Dean Fucking Ambrose да го направи.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки