Daniel Bryan говори за WrestleMania мач срещу Brock Lesnar

По време на интервю пред The National, Daniel Bryan е бил помолен да каже, кога той ще се завърне на ринга. Bryan отговори със следния текст:
"Нямам идея. Иска ми се да ви дам твърд и точен отговор. Чувствам се страхотно. Но всичко зависи от лекарите. WWE също чакат потвърждение, защото се притесняват, предвид моята история с мозъчното сътресение. Те просто се грижат за здравето ми и моите интереси. Заедно се опитваме да чуем мнението на още много лекари, за да може да имаме по ясен поглед върху нещата, за да може да се върна на ринга възможно най-скоро."
Брайън също бе попитан за потенциални опоненти при завръщането му, той отговори така:
"Моят номер едно мач мечта е срещу Brock Lesnar. И аз искам това да бъде мач на WrestleMania. Не знам дали обаче от WWE някога ще допуснат това, защото те се страхуват, че може да получа много лоши наранявания в такъв мач. Също бих искал да работя и с Cesaro. Бих искал да направя един мач с Seth Rollins. Бих се радвал да направя и един мач с Stardust. Имаме толкова много талантливи хора в компанията, че бих се радвал да работим заедно с всеки един от тях."

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки