Jimmy '''Superfly' Snuka е бил арестуван!


В официална новинарска конференция в Пенсилвания е било обявено, че на WWE Hall of Famer ''Superfly'' Jimmy Snuka е било повдигнато обвинение трета степен за убийството и неволно отнемане на живот на Nancy Argentino през 1983г., която тогава е била негова приятелка. Репортерът Sarah Cassi е публикувала в Twitter относно обвиненията.

Според нейна информация, на Snuka ще бъде сложена гаранция в размер на $100,000, като допълнително неговият паспорт ще бъде прибран от полицията, като допълнително условие за освобождаването му. Понеже Snuka е под лечение за рак, счетено е,че да бъде вкаран в затвора ще бъде голямо финансово бреме за данъкоплатците. Snuka се е изправил пред съда и съдебните заседатели, но не е свидетелствал, докато няколко нови свидетели са го направили. Второто обвинение е било поради факта, че Snuka е бездействал въпреки тежкото състояние на главата на приятелката му Nancy през 1983г.


Журналистът Bill Apter отрече информацията, че Snuka е бил арестуван на сила, като каза, че той се е разбрал с полицията къде и как да се предаде доброволно. Snuka в момента в къщата си заедно със съпругата си, като веднага след като се е предал е платил гаранцията си.

WWE излезе с официално изявление по случая:
WWE изразява искрените си съболезнования на семейство Argentino за тяхната загуба. В крайна сметка, този проблем ще бъде разрешен от американската съдебна система.

Коментари
#1 ViperslaV на September 02 2015 16:30:47
Възможно е Винс да заличи и тази легенда от историята на WWE.
#2 wojda на September 02 2015 16:51:48
Преди това да си заличи диригентския мустак. Бива да нямаш респект към тези,които са ти изкарали милионите,но това вече е прекалено.
#3 hdxdead на September 02 2015 21:00:42
''WWE изразява искрените си съболезнования'' ... пхахахаха...Как ли не го изтриха и него от лицето на WWE заради това. А Хоган само заради някъкво си тъпо изказване му биха шута...no
#4 haos15 на September 02 2015 22:03:28
ressko, ми сигурно заради дещера му Tamina Snuka Разсмиване ТОСП
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки