Layla се оттегля!


WWE.com обяви, че бившата Шампионка на Дивите и Шампионка при Жените Layla е обявила своето оттегляне от кеча. През уикенда Layla обяви, че се е сгодила с Rich Young, който се би в мач с Ricky Ortiz в WWE през 2008 и 2009г. Тя също така изпрати послание към феновете си:


Искам да кажа на WWE Universe ''БЛАГОДАРЯ ВИ'' затова, че винаги сте били верни към мен. Виждали сте ме през добри и трудни времена. В едно от първите си интервюта, когато спечелих Diva Search, аз казах на феновете ''Няма да ви разочаровам'' и наистина мисля, че спокойно мога да се оттегля, знаейки че съм спечелила всичко, което една дива може да спечели.

Аз участвах в първия в историята мач на Диви с маси (на TLC 2010). Аз бях първата дива, която спечели Diva Search и в последствия спечели и двете титли - титлата в Женската дивизия и Дивас титлата. Бях част от LayCool, което беше най-доброто което ми се е случвало в цялата ми кариера. Просто съм благословена по всеки един възможен начин. Смятам че съм постигнала всичко възможно в WWE за една дива, така че се оттеглям много щастлива и се надявам всички да уважат решението ми.

Благодаря на WWE, че ми даде тази невероятна възможност, в продължение на 9 години, да ставам свидетел на страхотни неща и да се запознавам с прекрасни хора. Оттеглям се с много щастлив пламък в сърцето си. Не е тъжно. Позитивно нещо е. Придвижвам се към един следващ етап от живота си.

Специално благодаря на Michelle McCool, защото с нея аз имах най-добрите 2 години и половина от моята кариера. Ние все още сме много добри приятелки и аз имах привилегията да работя и да се уча от нея. 

Kelly Kelly и аз работихме заедно от самото начало. Искам да й кажа: ''Благодаря ти толкова много!'' Забавлявахме се толкова много и станахме истински приятелки. Заедно Kelly Kelly и аз се научихме как да се бием. 

Искам да благодаря на Fit Finlay, защото той дава на Дивите 125 процента. Той ми даде възможност; започна да ме обучава и да тренира с мен. Той стана почти като бащинска фигура за мен, което аз никога не съм имала в живота си. Пое ме под своето крило и аз завинаги ще му бъда благодарна за това.

Също така искам да благодаря на продуцентите на WWE, хората които отговарят за развитието на талантите, хората които организират пътуванията ни, гримьорите и всяка една Суперзвезда или Дива.

Коментари
#1 The-Legend-Killer на July 30 2015 11:39:32
Ще ми липсват ду*ето ти и хубавите ц*ци Angry
#2 Cekoki на August 05 2015 03:29:27
@The-Legend-Killer #1: хаха :Д
Каква грозна беше Лейла в началото ,а после как се разхубави :Д
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки