ЕКСКЛУЗИВНО: Hulk Hogan приключи с WWE...завинаги


WWE Hall of Famer и настоящ треньор в Tough Enough се е разделил с WWE. Причината за това са расистска тирада от изказвания, които са изтекли в Интернет. 


Профилът му е бил премахнат от Alumni секцията на сайта на WWE, всичките му артикули са спряни от продажба и Hogan е премахнат от списъка с участниците на Tough Enough. От сайта на WWE е било премахнато всяко споменаване и всяка статия, свързана с него.

WWE излезе с официално изявление по случая:
WWE прекрати договора си с Terry Bollea (Hulk Hogan). WWE е посветена на това да обгръща и напълно да възприема индивидуалността на всички етнически и расови разновидности и това е изобразено чрез многообразността на своите работници, служители, кечисти и фенове по целия свят.

Коментари
#11 Mike8Awesome на July 25 2015 10:43:43
Жалко, наистина жалко! Каквото и да е било изказването му... Този човек в продължение на десетилетия бе основна частица на тази индустрия. Враждите с Андре Гиганта /Великана/, С Мачо Мен Ренди Савич и т.н. дано не бъдат заличени завинаги. Срам за федерацията. Или вече той си е свършил работата - подходящ повод - "не ни е нужен" Sad Недостойно поведение от СФК. През 1993 покриха случая за изнасилване на первезния Лоулър, дори пропусна Сървайвър Сериите 93. Оневинен беше мръсникът... както и много други случаи... ето снимки надявам се да не го заличат и от тук. Все пак мир на праха на другите двама. Не бива да се изменят постиженията им само заради тъпата прищявка на компанията! Гроб съм! SadShock
i60.tinypic.com/aellqe.jpg i60.tinypic.com/2qslz42.jpg i62.tinypic.com/slleud.jpg i59.tinypic.com/xqba7k.jpg i58.tinypic.com/8zgp5l.jpg
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки