Dolph Ziggler с нов договор в WWE

Съобщава се, че Dolph Ziggler подписал нов договор с WWE. Това идва след много спекулации, по отношение за бъдещето му в WWE. Също така Word твърдят, че договорът е бил подписан преди няколко седмици и това е мулти-годишен договор.

Интересно е да се отбележи, че The Laugh Factory представиха Dolph Ziggler като професионален комик — рано тази седмица, а не като WWE Superstars. Зиглър имаше цели две успешни представления в Kowloon Comedy Club близо до Бостън. Той написа следното и призна, докладите на новия си подписан договор с WWE:

" Много от хората казаха, че не са повярвали на слуховете за моето пенсиониране, а след това ме поздравиха за новия ми подписан договор. "

След загубата си над Sheamus в SmackDown, WWE направиха една статия за Dolph Ziggler дали Lana влияе лошо на кариерата му. Те написаха:

" Дали загубата на Ziggler над The Celtic Warrior призовава връзката му с неговата прекрасна поддръжничка, което е под въпрос. Макар, че е твърде възможно малцина да отрекат, че това би било наистина очарователно, Ziggler все пак трябва да внимава да не позволи красотата й - вниманието, което носи - да го отклони от успеха му на ринга. The Showoff може би ще бъде по-добре да остави Русев и Лана да оправят техните си проблеми, сами по себе си. "

Коментари
#1 wojda на June 29 2015 20:14:47
Безразличен съм в случая.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки