indy промоутър изхвърля Scott Hall от шоуто си

На 18 май в понеделник вечер Hall of Famer-ът на WWE Scott Hall е бил физически ескортиран извън indy кеч събитие в Асбъри Парк, Ню Джърси. Според Ricky Otazu, промоутър на събитието, Hall се е появил пиян на тамошния Skate & Surf Music Festival, като му е бил даден шанс да изтрезнее в оставащите часове преди Meet & Greet-а с феновете, което изтрезвняване обаче не се е случило. Scott е бил помолен да напусне събитието, която молба той отказал и изискал да му бъде платено, след което бил изведен от охраната.

Според източник, близък до ситуацията, Hall е бил черпен с питиета от едно от роудитата на бандите, която била там за събитието.

Промоутърът Ricky Otazu споделил за TMZ Sports:
"Събитието вървеше прекалено добре, за да излезем като първите глупаци, защото сме му позволили да се появи. Докато този човек не вкара живота си в релси, нямаме никакво желание да се асоциираме отново с него."

Междувременно стана ясно, че Scott Hall вече не е част от Jeff Jarrett-овата Global Force Wrestling, като профилът му е бил свален от страницата в сайта им, а името му е било изтрито от всички предстоящи booking-и на промоцията.

Diamond Dallas Page, който е близък приятел на Hall и който всъщност е човекът, помогнал му да бъде въведен в WWE Hall Of Fame, както и да го държи трезвен през последната над година и половина, е споделил пред TMZ, че възстановяването от алкохолна и наркотична зависимост е процес и че феновете все още не трябва да считат рехабилитацията на Scott за провал. Припомняме, че Jake "The Snake" Roberts също се "подхлъзна" на няколко пъти, докато бе под опеката на DDP, но към момента не е пил алкохол или вземал наркотици от вече близо две години.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки