Vince McMahon с влошено здравословно състояние?

                    

Веднага след RAW в Монреал Vince McMahon е направил специално появяване по време на Pat Patterson Appreciation Night сегмента след шоуто. Потребителят на Reddit BlackNostalgia, присъствал наживо на шоуто твърди, че Vince може би има проблеми със зрението си. Ето какво е написал фенът, като имате предвид, че засега това е история разказана от само един човек:

“Vince трябваше да следва spotlight (насочен прожектор) към ринга за да знае къде отива. Първоначално това не ми направи впечатление, като мислех, че става въпрос за някакъв ефект с осветлението за неговия entrance. Та, той последва spotlight-а и трима мъже от екипа започнаха да го насочват от разстояние, като правеха движения с ръце, посочвайки му различни предмети по пътя му, предполагам, за да не се спъне. Това отново не ми направи впечатление, тъй като там имаше доста кабели и вероятността от спъване бе голяма.

След като Vince приключи с речта си, той тръгна много бавно към рампата, поглеждайки през рамо за член на екипа. Двамина от тях се затичаха и започнаха да святкат с джобни фенерчета, за да го насочат. По този начин отново го насочиха до gorilla позицията, след което той се наведе за да мине под дясната платформа, все още асистиран от членовете на екипа.

При все това трябва да отбележа, че Vince всъщност се движи съвсем нормално, поведението и позата му не подсказват за какъвто и да е проблем, но бе видно, че има проблеми със зрението си. Никой друг нямаше нужда от помощ по рампата - Ambrose излезе по същия път, както и Sami Zayn. Различни други членове на екипа също щъкаха нагоре-надолу без проблеми, но Vince бе единственият, който бе насочван с фенерчета. Отблизо той изглежда много уморен и човек може да каже, че това наистина е един много, много здраво работещ и физически, и ментално, човек. Това бе и първият път в живота ми, в който го виждах наживо”

 

Коментари
#1 TheAvatar на May 08 2015 21:01:49
Troll
#2 Ne Vervam на May 11 2015 15:13:22
Тоя *** пре*ба федерацията и я направи по-зле от Телетъбис . Прецаква трудещи се таланти и ги прави танцьори , купонджии , джобъри и матадори (които са забавни колкото Къци и само той и тъпите лапета им се кефят) . Прави каквото си иска на него да му е кеф , а така проваля хора скъсващи си г*за от трениравки които могат да им костват здравето , само за негов кеф . Издига лилипути като Браян и изтъкани дървета като Рейнс и Сина (на които се кефят само момичета и децата) за да продава . Смешните образи работят само за него да му е забавно. Неговото старческо изкуфяване коства кариери на талантливи кечисти .Както каза великият Cm Punk : Федерацията ще се оправи чак когато Винс умре .
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки