Stone Cold Steve Austin опровергава слуховете за кавга с WWE!


WWE Hall of Famer 'Stone Cold' Steve Austin е коментирал в своето шоу 'The Steve Austin Show' слуховете, че той и WWE са доста скарани. Той говори за своето място в компанията днес и бъдещото с WWE. Ето и най-интересното:


Имало ли е пречки за негово евентуално участие на WrestleMania 31: Austin е казал, че е нямало никакви планове, които да са включвали негова поява на WrestleMania 31. Той не е отказал нищо просто защото нищо не му е било предложено от страна на сценаристите. Също така, той не е планувал да бъде там. Austin е заявил, че няма никакви недоразумения или караници между него и WWE относно неговото отсъствие от WrestleMania 31, просто защото те не са имали нищо плалнувано за него.


Относно това, че Chris Jericho води своето шоу по WWE Network вместо него: Той е казал, че първоначалната сделка между него и WWE е била за две предавания, а след това е трябвало да се преговаря отново за да се види дали ще продължава да води шоуто си по WWE Network. Това е причината поради която Jericho е водил своето шоу със Сина снощи, а не Austin.

Относно това, че е имал проблеми с Vince McMahon заради неудобните въпроси, които е задал: Austin e заявил, че тези слухове не са верни.

Относно Tough Enough: Austin e kaзал, че той няма да води шоуто заради проблеми с графика. WWE щеше да запише шоуто в периода Февруари-Март, но вече е Април, а шоуто още не е започнало да се записва. Austin е казал, че трябва да снима своето 'Broken Skull Ranch show' за CMT и сблъсъкът на графици е единствената причина за неосъществената сделка между него и WWE. Той каза, че с удоволствие би водил шоуто отново.

Относно своето бъдеще с WWE: Stone Cold каза, че той и WWE вървят в различни посоки в момента, но ако пътищата им се пресекат отново, то би било феноменално. Austin е заявил, че винаги ще носи WWE в кръвта си. ''Няма кавги, няма спорове. Всичко е спокойно, просто вървим напред...''

Коментари
#1 ViperslaV на April 08 2015 19:06:04
Ай ся WWE вземете да се скарате и с моя човек и ще дойда и ще ви изпотръшкам всичките!!!!
#2 The-Legend-Killer на April 09 2015 00:19:41
Най големия Тексаската Змия идва на кечмания 32 със сигурност той сам го намекна във една тема Beera
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки