Сет Ролинс срещу Ренди Ортън на Extreme Rules

WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins vs. Randy Orton

Снощи в Raw беше обявено, че Ренди Ортън ще се изправи срещу Сет Ролинс в мач за WWE World Heavyweight Championship на Extreme Rules. Ренди си уреди мач за титлата след като победи Роман Рейнс и Райбак в мач тройна заплаха.

Коментари
#1 The_Rock_Orton на April 08 2015 10:04:16
Давай Ренди!!!
#2 mr_enchev на April 08 2015 11:26:58
Докога в главните мачове до кога ще участваш Ренди докога? Стига вече отивай със Сина в отборната дивизия!
#3 DeAn123 на April 08 2015 11:49:01
Винаги съм предпочитал Ренди пред Сина, но в този случай не предпочитам никой от двамата. Трябваше на мястото на Ренди да е Рейнс, защото хем има предпоставки за изграждане на добра вражда, хем и Роман да получи възмездие след провала на КМ. Съшо така е ясно, че Ролинс ще победи Ортън макар и нечестно. Дано стане интересен мач както на КМ.
#4 Stardust на April 08 2015 15:57:51
Мани го тоя нарко роман... Защо не Райбак именно сет имаше вина райбак да не стане шампион през 2013 / 14, когато щит прецакаха райбак...
#5 434 на April 08 2015 17:55:12
Нито Румянката, нито Райбъг, нито Рандал ще вземат титлата на Ролката. И аз се питам що тоя скучен Рандал отново е в главното събитие на вечерта. Мога спокойно да кажа, че 2013 когато беше шампион беше най-скучният и жалък шампион в PG ерата!
#6 The_Rock_Orton на April 09 2015 11:58:54
Най-скучният и жалък?!?! Ако е било така, то това е било заради сценария! Винаги когато Ортън е шампион е най-интересно! Видяхте Даниел Браян, който беше 1 месец само и беше доста скучен месец! СМ Пънк също! 434 дни, но от тях интересно беше само враждата със Скалата, защото до тогава всичко се знаеше! Докато Ортън е бил шампион, винаги е бил непредсказуем! Никога не се е знаело как ще се развият мачовете му! Роман Рейнс не заслужава изобщо мач за тази титла! Това е най-дървеният кечист, заедно със Сина! Като се замислите, остават само Ортън и Амброуз! Амброуз явно ще го бутат първо за някоя от по-малките титли, а Ортън не си е взимал реванш за титлата, за която даже НЕ е бил туширан за да я загуби! Така че, приказвайте си, но Ортън е най-точният човек за този мач!
#7 434 на April 09 2015 13:35:31
Ахахахха тръгва да ми сравнява рейна на Пънк и този на Рандал хахахах Ти чуваш ли се бе?!? От 2010 Рандал е най-скучният Кечист в WWE Като фейс беше ужасно скучен ! Да не говорим за това когато беше heel. Цялата 2013 осра*а с неговият рейн като шампион и враждата му с Браян... И не дей да сравняваш Сина и Румянката с Рандал щото Рандал не е кой знае колко по-талантлив от тях!
#8 The_Rock_Orton на April 09 2015 14:01:33
Толкова и разбираш от талант! Естествено, че ще сравнявам рейна на Пънк с този на Ортън и особено с този между 2007 и 2008 година! До мача със Скалата, на Пънк му бяха ясни всички мачове, как ще завършат, какво ще стане и всичко това! Докато при Ортън нещата бяха доста по-интересни! Имаше вражди с кечисти като Трите Хикса, Шон Майкълс, Крис Джерико, Джеф Харди... а на Пънк единствената му по-смислена и по-интересна вражда беше с Даниел Браян! И още повече, тогава като хийл печелеше всички мачове сам, но това е друга тема, защото последно време прецакват федерацията с това, като правят хийловете толкова слаби, че сами да не могат да победят някой като Кофи Кингстън, например! И не знам задавал ли си си въпроса, "Защо Ортън е най-младият световен шампион?", е отговорът е, не защото е син на Боб Ортън (по тази логика и Коуди и Тед щяха да са такива) а зашото е един от най-талантливите кечисти, един от най-интересните образи, разбира се и най-добрият хийл кечист! Никой не е правил нещата, така както той ги прави! Все пак се вижда, че Трите Хикса вижда истинският талант, за разлика от Винс, точно за това, тази ера започна точно с Ренди Ортън!
#9 434 на April 09 2015 14:30:50
http://wwehd.info/forum/viewthread.ph...post_35093 Истината за твоя любим Рандал!
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки