Sheamus се завръща като heel

Очаква се Sheamus да се завърне съвсем скоро, но ще го стори като heel, смятат от WWE. Те планират да го направят един от топ heel образите на компанията, а със самото си завръщане да бъде в мейн евента на вечерта.

Коментари
#1 wojda на February 27 2015 22:50:52
Любимеца ми се завръща!Това е супер.Ама едно не мога да разбера;как американците все пишат,че е по-добър като heel,а като вземе че ще стане го усвиркват.Знам,че това би трябвало да е нещо като традиция,ама не я разбирам Разсмиване И то не е само това,ще се излеят негативни коментари в мрежата за него.На 100 процента съм убеден в това.Вече си е научно доказано,че американците не знаят какво искат.
#2 DeAn123 на February 28 2015 10:08:58
Страхотно е, че Шеймъс се завръша, но защо като heelFrown. Харесвам го като кечист, дори бих казал, че е един бъдещ Световен шампион.Но образа на heel изобщо не му подхожда.
#3 434 на February 28 2015 10:35:57
@wuj4oto #1: Тук идва разликата на феновете.PWF (Pro Wrestling Fans) оценяват кечиста по неговите умения а не от това дали е фейс. Другите SEF (Sport Entertament Fans) гледат само външноста на кечиста. Ето ти примерно Рейнс, който е мразен от по-голямата част от PWF(казвам по-голямата не цялата!!!) ,защото е пълно дърво и не може да говори зад микрофона.,а SEF го харесват заради физиката и статуса му.
#4 ViperslaV на February 28 2015 11:57:58
Да се завръща по-бързо и да оправя положението във федерацията!
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 50% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 50% [1 Гласувал]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]