Seth Rollins нахлува в The Daily Show!!!


След размяна на видео материали и вербални нападки в продължение на седмица, Seth Rollins нахълта в The Daily Show за да се изправи срещу водещият Jon Stewart.


Rollins се появи в края на шоуто, прекъсвайки рубриката ''Moment of Zen'' и предизвика Stewart да дойде на WWE RAW този понеделник в Newark, New Jersey. Трябва да се отбележи, че The Daily Show се снима в New York, така че е много вероятно Stewart наистина да участва в RAW тази седмица.

Stewart чрез шеги отговори на предизвикателството на Rollins, но не даде твърдо потвърждение дали го приема.

Враждата започна преди няколко седмици, когато Seth Rollins обиди Stewart в промото си, казвайки че всеки може да бъде водещ на The Daily Show. Stewart отговори като публикува видео, в което се подиграва на Rollins и критикува решението му да напусне The Shield. Rollins отговори и оттогава WWE развива тази история. 

Stewart е известен като фен на кеча и няколко пъти е споменавал в шоуто си, че заедно със сина си гледа WWE. Този понеделник Stewart говори за мача за United States Title между Rusev и John Cena в The Daily Show, но не спомена Rollins, въпреки тяхната продължаваща война на думи.

Jon Stewart е един от най-известните и успешни телевизионни водещи в САЩ.
Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки