Rey Mysterio бе освободен от WWE


WWE тихомълком премести Rey Mysterio в своята Alumni секция днес и компанията по-късно потвърди, че той вече не е част от нея.


Има слухове, че Rey е договорил своето напускане, но според сигурни източници, договорът му с WWE всъщност е изтекъл и не е бил подновен. В миналото е имало неразбирателства между WWE и Rey Mysterio. Докато чакаше да напусне компанията, Rey бе разочарован от факта, че WWE удължи предишният му договор, защото той не участваше в мачовете заради многото си контузии.

Rey няма да има проблем да си намери работа в някоя от другите компании. Konnan вече договаря дати за Rey Mysterio и официални изявления биха могли да бъдат направени още утре. 

Говори се, че Rey ще направи няколко събития, в които ще дава автографи, но няма да се бие веднага. Очаква се Rey да се бие за Lucha Underground, но считано от сега, няма подписан договор между двете страни.

Rey най-вероятно ще направи своето завръщане в AAA компанията в Meксико на 15ти Март. AAA обяви пресконференция за по-късно тази седмица и най-вероятно тогава завръщането на Rey Mysterio ще бъде обявено.  

Коментари
#1 ViperslaV на February 27 2015 09:06:17
Още един талант напусна! Sad
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки