Ново начало в сюжетните линии за WrestleMania 31!?

Както бе съобщено според PWMania.com мачовете, които се очакват за WrestleMania 31 са  Daniel Bryan срещу Dolph Ziggler и Bray Wyatt срещу The Undertaker. Преди броени часове бяха пуснати нови слухове, в рамките на WWE, че е възможно да измислят нови сюжетни линии за Bryan и Wyatt в RAW в понеделник вечер, което би довело до едно ново начало на техните сюжетни линии за WrestleMania 31.

 

Уебсайта на WWE потвърди следното за Wyatt и неговото промо от SmackDown в петък вечер, в което имаше спекулации, че промото е било за The Undertaker:

" След господстващото си представяне в Royal Rumble Match, с продължителност повече от 45 минути и 6 изхвърлени кечиста над въжетата, Bray Wyatt изнесе едно много странно съобщение в SmackDown в четвъртък вечер, че той е още по-загадъчен от обичайното. Wyatt спомена в промото, че той не се страхува от нищо, нито живите или мъртвите. Също така той потвърди, че WWE Universe ще е много трудно да се усмихне отново." На кого Wyatt е отправил това съобщение и какво е това, което той позова?"

 

От уебсайта написаха и следната закачка за Bryan:

"Докъде ще продължи пътешествието на Bryan, което му бе отнето? Въз основа на интервюто си от миналата седмица в Monday Night Raw, the leader of the “Yes!” Movement still все още си има своите забележителности, определени от WWE World Heavyweight Championship, но безцеремонното му елиминиране в Royal Rumble Match от дългогодишния му враг Bray Wyatt, привидно не позволи на Daniel Bryan да се завърне към основното събитие WrestleMania. Ще се стреми ли този път Daniel Bryan да вземе възмездие срещу Wyatt за елегантните му мечти за WrestleMania? Може би ще можем да разберем следващите ходове на The “Yes!” Man в  Raw от понеделник (утре вечер)."

 

Коментари
#1 TheViper4511 на February 02 2015 11:43:24
Мач между Зиглър и Браян би бил по интересен според мен Smile Yes
#2 ViperslaV на February 02 2015 15:02:37
А ко стана с The Undertaker??
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки