Стартира WrestleMania Reading Challenge

http://wrestlingaddictedmommy.com/wp-content/uploads/2013/02/wrestlemaniareadinglogo_1.png

WWE и WeGiveBooks са в New Orleans днес за да започнат 2015 WrestleMania Reading Challenge. WWE издава следното:

2015 WrestleMania Reading Challenge стартира днес

Стамфорд, Кънектикът, 12 януари, 2015 -. WWE и First Book днес обявиха старта на 2015 WrestleMania Reading Challenge, което учениците на възраст между 4-18 години ще имат шанса да спечелят пътуване до WrestleMania 31 която ще се проведе в неделя, 29 Март 2015 в Levi's Stadium в Santa Clara, Калифорния.

От днес до 22 февруари, учениците  ще могат да се регистрират за WrestleMania Reading Challenge в WWEReadingSuperstar.com. Чрез партньорството WWE с инициатива First Book ще бъдат осигурени електронни книги на деца на възраст между 4-12 с които ще могат да изберат WWE Superstar Reading приятели и четат дигитални книги за участие, докато тийнейджъри на възраст 13-18 могат да изберат WWE Superstar Pen Pal, като ще имат избор прочетат една книга и се пише есе.

WWE ще направи дарение на First Book за да се подкрепят инициативи за ограмотяване и осигуряване на достъп до книги за децатa в Съединените щати. WWE и неговите Superstars и Divas ще продължи да бъдaт домакини на фестивал по четене, посещение на децата в местните училища и библиотеки, за да се подчертае значението на четенето. Освен това, WWE ще използва всички свои платформи, включително WWE Network, телевизионни предавания, събития на живо, цифрови и социални медии за насърчаване на грамотността.

"The WrestleMania Reading Challenge вярва, че силата е в четенето", каза Kyle Zimmer, президент и главен изпълнителен директор на First Book. "First Book са развълнувани да си сътрудничат с WWE и допринесат да има повече книги за деца, нуждаещи се от цялата страна."

"WWE е горда да си партнира с first Book и да продължи нашия дългогодишен ангажимент за образователни инициативи през сезона на WrestleMania, заяви Стефани Макмеън, главен Brand Officer, WWE. "Ние предлагаме един забавен и увлекателен начин да се насърчат децата от всички възрасти да четат."

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки