Road Warrior Animal отговаря на промото на The Ascension


В понеделник отбелязохме, че бившата WWE звезда Lance Storm е публикувал в Twitter, че не е догледал епизода на RAW заради това, че The Ascension се подиграха на The Road Warriors в своето промо. Storm бе разстроен заради това, че Road Warrior Hawk вече не е сред нас, но въпреки това The Ascension се подиграха и с него.


WWE Hall of Famer Road Warrior Animal (Joe Laurinaitis) публикува следното във Facebook относно промото на The Ascension:

''Идиотите които управляват компанията казват, че младите трябва да копират легендите. Всички знаят колко идиотско е това. Подиграват се за да може публиката да ги намрази - това го разбирам. Но когато го правят с ясната идея да проявят неуважение към самите легенди - това вече е друг въпрос. Тази постъпка е долна и няма място в този бизнес.

До къде ще стигне това? Обикновено когато коментирам WWE, аз се забавлявам, но този пост е shoot! Мисля че трябваше да ми намерят съотборник. Поради някаква странна причина те не го направиха. Изпуснаха влака с The Ascension и наистина го изпуснаха когато брат ми John (Laurinaitis) бе на ринга и двата пъти. Тогава трябваше да включат и мен, но те пропуснаха момента.''

Трябва да си проверят данните за продвани артикули днес и да видят, че ние (The Road Warriors) сме на същото ниво колкото тези в главният ростер. Причината за това е, че хората все още ни харесват.

Oh what a RUSH!''

Коментари
#1 denkata398 на January 08 2015 15:32:45
Според мен The Ascension ще трябва да им се извинят било то публично или в социалните медий..
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки