Triple H бие сбор преди RAW


Triple H е събрал всички суперзвезди на събрание преди Monday Night RAW тази седмица и е предизвикал всеки един от тях да хвърли всички усилия за доброто на компанията и на самите себе си.


Той е казал на всички, че компанията не е сигурна в коя посока да тръгне, относно победителят на 2015 Royal Rumble и че той не е определен, така че не се знае кой ще бъде в Главният мач на WrestleMania 31.

The Game е казал, че компанията ще преразгледа всеки един талант на WWE в идните седмици и ще направи своето решение възоснова на тези преценки. 

Коментари
#1 mr_enchev на January 08 2015 13:07:05
Дано думите му са истина, но съмнението ме е обвеело напълно според мен с този ход той се опитва да покрие вече взетото решение за победителя. Но ако разгледат сериозно Зиглър ще ме зарадват!
#2 THE ROCK на January 08 2015 13:59:27
E няма как да е Зиглър, нали уж ги уволниха, освен ако тва не е поредното уволняване за 2 седмици. Иначе смисълът във всичко се губи. Това е добър ход на Трите Хикса, защото така вдига общата мотивация и иска от всеки талант да си повярва, че може и да подобри качеството на представянето си, което значи още по-добри RAWове и турнири. Мисля че наистина стоят пред сериозно решение кой да е победителя. Следващите седмици ще са интересни Smile
#3 JinKazama на January 08 2015 14:48:15
Русев е 3-тия човек в Ръмбъла,аз съм за него
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки