Roman Reigns - новият топ babyface?

WWE има планове Roman Reigns да спечели Royal Rumble 2015 и да победи Brock Lesnar за WWE World Heavyweight Title на WrestleMania 31, но има информация, че в WWE има много скептицизъм и съмнения дали Roman Reigns е готов за такъв голям пуш.

Той има нужда да поработи над промо уменията си на микрофона и също над факта, че не е толкова добър когато сам изнася дълги мачове, а WWE се нуждае от нов топ babyface и това място явно е за него. Имало е план Randy Orton да заеме временно това място, но той не е нова суперзвезда. Daniel Bryan не е идеалният вариант на WWE за тази главна роля, без значение как феновете реагират на него и все още има несигурност около бъдещето му заради контузиите на врата и лакътя му.

Това оставя Reigns и Ambrose като топ babyface-ове. Аmbrose е по-добър на ринга и прави доста по-добри промота, но не се вписва толкова добре в представите на WWE за водеща суперзвезда. Също така въпреки високите печалби които носят на компанията от артикули, нито един от тях не носи достатъчно пари за да води компанията.

Въпреки тези факти, WWE се придържа към плана си за Roman Reigns понеже той се счита за новият топ babyface.

Коментари
#1 TheViper4511 на December 20 2014 08:45:39
Де да беше Ортън ноооо...трябва да се дава път и на младите.Аз съм за Ambrose в този случай,наистина е много по добър от Reigns и на микрофона и на ринга.Роман се счита за новия топ babyface заради роднинските си връзки иначе...А това за продажбата на артикулите никой не може да мине Cena той има тениски,шапки и т.н.
#2 The-Legend-Killer на December 20 2014 12:49:25
Защото не бил нова звезда Ренди и за това не искали искат свежи пари от нова звезда това е ясно Скалата моля оправи името на Ренди че си писал Ramdy Ambrose заслужава по голям пуш от Роман Beera
#3 The Viper на December 20 2014 13:53:16
I agree
#4 The Sinister Scotsman на December 20 2014 22:29:44
Зиглър е човекът, с който WWE ще направят доста пари за компанията. Зиглър си къса задника от работа, цяла година работи, напълно време. Справя се чудесно на ринга, какво повече искат от това, не мога да ги разбера.
#5 The Viper на December 20 2014 23:07:18
Проблема е че WWE смята че Зиглър ще почне да се подлага на дълго лечение от контузии както видяхме на Даниел Брайън му дадоха пуш но после контузиите си казаха тешката дума така както е в момента с Брайън, Рей Мистерио, Крисчън, Роб Ван Дан и т.н. Според мен просто е въпрос на време да му дадът пуш но това според мен ще е за кратко. Атлетите като Зиглър които поемат големи рискове лесно получават контузии които ги вадят от екшън за доста време в някой случай Smile. WWE до колкото знам ниска да губи звезди като Зиглър за дълго време заради контузите. Ето както се видя на турнира TLC Зиглър спретна един много добър мач но се контузи и трябваше да му се правят шевове на главата но не е било много сериозно но това е мнението на WWE до някаква степен ако Зиглър получи пуш както казах според мен този пуш ще е само временен.
#6 Roman_Reigns21 на December 22 2014 23:07:42
Моите фаворити са Зиглър и Ортън.Дано някой от тях да печели.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки