Около състоянието на Dean Ambrose

В сайта на WWE е публикувана актуализация на състоянието на Dean Ambrose, след като той беше нападнат от Bray Wyatt в SmackDown тази седмица и беше изнесен на носилка.
WWE лекара д-р Крис Аман каза:
"Както видяхте в SmackDown, Bray Wyatt удари Dean Ambrose в областта на шията с един стол и в резултат на това, той е претърпял травма на предната част на шията. Има много жизненоважни структури там, включително трахеята. Нашата първоначална диагноза беше смачкана трахея с възпаление или трахеална контузия. "
След като е бил диагностициран, Ambrose е бил отведен в местно медицинско заведение, където той е останал за допълнително наблюдение и добълнителни изследвания.

Коментари
#1 The-Legend-Killer на December 07 2014 12:30:54
WWE как може така да рискувате здравето на най големия във WWE във момента Shock
#2 the Undi22-1 на December 07 2014 14:02:17
Абе успокойте се всички няма да отменят мача на ТИ ЕЛ ЦИ, на Амброуз му няма нищо, уж в болницата го откарали, уж останал там, а същата вечер след смака в хотела с фенове се снима. Разсмиване
#3 dean_ambrose на December 07 2014 17:38:53
Честит рожден ден!! Да е жив и здрав и да си изкара тази вечер много добре. Дано да продължава неговия образ да е един от водещите лица на WWE, и дано да не се подиграват с талант като него. Smile
#4 hlanden на December 08 2014 13:33:14
Ее ся ще вземат да го изкарат от строй за няколко седмици ии ще стане още по-скучно Sada
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки