Реакцията на WWE относно коментарите на CM Punk

 


Kakто по-рано съобщихме, CM Punk най-накрая разказа подробности около своето напускане в радио-шоуто на Colt Cabana. Пълната статия може да прочетете ТУК.


Bryan Alvarez е бил в офиса на WWE за да отрази реакцията на компанията. Той казва, че Triple H е бил бесен заради коментара на CM Punk и някой му е казал, че ''Triple H иска да убие CM Punk.'' Почти същата е била и реакцията на Stephanie McMahon. Що се отнася до Vince McMahon, той просто е бил леко разстроен, но не и толкова ядосан кoлкото Triple H.

Водещите фигури в WWE не са били доволни от това, че Punk 'погреба' компанията, заедно с някои от суперзвездите.

Punk спомена, че повече никога няма да се бие за WWE и чувства, че кариерата му е провал, тъй като не се е бил в главният мач на WrestleMania.

На всички е известно, че Triple H и CM Punk изобщо не са се разбирали. CM Punk почти никога не е получавал директни и целенасочени отговори на свои въпроси към Triple H. Ето какво му е казал Punk преди WrestleMania 30:

''При цялото ми уважение, аз нямам нужда да се бия с теб, а ти имаш нужда да се биеш с мен. Аз не искам да се бия с теб. Наистина те ненавиждам за това, че не ми даде пуш преди 3 години, когато беше идеалното време.  Това щеше да е 'best for business', но ти трябваше да се намесиш и да провалиш всичко. А после трябваше да загубя от ш*баните Truth и Miz. Това не бе логично спрямо бизнеса тогава, същото е и сега. Сега мога да ти кажа, че нямам нужда да се бия с теб и не искам да се бия с теб на WrestleMania. Не ми пука дали ще спечеля или не.''
Повечето хора в компанията са били шокирани, понеже мач с Triple H се счита за огромна привилегия, още повече на WrestleMania.

Коментари
#1 JinKazama на December 01 2014 15:10:54
не е ли много нагъл Punk.Не стига че беше шампион за 434 дни че и искал мач за титлата на Кечмания
#2 Th3GreatOne на December 01 2014 15:13:36
Всеки получава заслуженото си рано или късно! Няма да го видим скоро, което е радващо..
#3 434 на December 01 2014 15:49:08
@JinKazama #1: Казам къде си прочел ,че иска мач за титлите?В темета пише че не иска мач с Хиксовете чети малко!!!

@Th3GreatOne #2: Какво е заслужавал Пънк???
Пукнатите ребра от Райбак,тази инфекция заради която можеше да е мъртав? И не е радостно а ужасно ,че заради егото на някои вече не се бие един от най-добрите да не казвам и най-добрия кечист.И вместо да му покажете нужното уважение вие тука го плюете,но ако не беше той щяхме да гледаме Джони Супата с титлата още повече време !!!
#4 Rollman_Reis_Seth_Trollins на December 01 2014 18:51:47
Пак ли кретени в коментарите е ?! Нямат спиране тези просташки коментари!
#5 JinKazama на December 02 2014 16:22:29
@The_434 #3: чух от един сайт
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки