Bray Wyatt за произхода на своя образ

Образът ''Bray Wyatt'' привлече изключително голяма маса от фенове и възкреси една кариера, която със сигурност бе обречена. Wyatt, преди познат като Husky Harris, e участвал в радио-шоуто на Stone Cold Steve Austin и е говорил за промяната в своята кариера и какво го е вдъхновило.

Austin сравнява Bray Wyatt и Waylon Mercy, kойто е смятан за първоизточника на този образ. Wyatt също споделя, че му е било казано: ''Промени се или повече няма да си ни нужен.'' Той е мислил, че се справя добре, но това му е било казано.

Wyatt e kaзал, че Dan Spivey (който изигра Waylon Mercy) e бил в the Performance Center в деня, когато на Wyatt му е било казано да се промени. Spivey e говорил с него и му е обяснил образът на Waylon Mercy и Wyatt го е гледал заедно с филми на Robert DeNiro, Rob Zombie и интервюта на Charles Manson и е решил да ги комбинира.

''То стана естествено за мен. Ако бяхте хвърлили микрофон в ръцете на Husky Harris и му бяхте казали да говори, това би било огромна грешка.''

Wyatt казва, че като дете е имал много странен приятел на име Bray White. White e претърпял катастрофа и е изгубил всякакъв усет в лицето си и е било почти невъзможно да го нокаутираш, ако го удряш в лицето. Той просто не е усещал нищо. От там той е взел името ''Bray'', а ''Wyatt'' идва от Wyatt Earp (много известен покерджия и шериф от Дивият Запад).

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки