CM Punk най-накрая разкри подробностите около напускането си

 


CM Punk е бил гост в радио-шоуто на своя приятел Colt Cabana тази седмица и най-накрая e разкрил подробности около своето напускане. Той обясни, че е избрал да говори за това безплатно в шоуто на своя приятел, вместо да му се плаща от други медии за толкова пикантно интервю.


Punk e започнал така: ''Не мога да кажа, че Vince ме убеди, но аз реших просто да си дам още един шанс''. Това се отанся за преподписаният договор през 2011г. ''Сега хората ми казват: 'Не можеш да промениш нищо, ако само седиш на дивана вкъщи.' Аз обаче не съм съгласен, защото аз правя точно това в момента. След като напуснах през Януари, те промениха всичко. Част от мен си мисли, че го направиха за да ме привлекат отново. Това е хубаво, защото определени хора, които заслужават някои неща, вече ги получават.''

Punk e казал, че в момента е по-щастлив от всякога. Също така споделя: ''Aз не бях най-милият човек, с когото да се занимават нито пък най-лесният.''

Punk kазва, че причина номер 1 за неговото напускане са били контузиите и най-вече счупените му ребра, за което, според него, е виновен Ryback. Toй също така е работил със сътресение и висока температура и въпреки това, заплатата му е била намалена.

Toй е получил мозъчно състресение в началото на Royal Rumble мача тази година, но е продължил още 40 минути.

Punk е казал, че компанията е искала от него да подписва визи и да прави тестове за допинг, въпреки неговите молби за помощ относно сътресението му. Тогава той е решил, че се прибира вкъщи. Той си спомня, че е имал голям спор с Triple H, заради намесата му в работата на CM Punk през 2011г., точно когато Punk бе набрал най-много инерция със своето 'Pipe-bomb' промо. Той също е казал на Triple H и Vince, че е безобразен фактът, че Daniel Bryan не е бил в сметките за главният мач на WrestleMania 30. Punk споделя, че Vince го е прегърнал, просълзил се и му казал, че той е част от семейството му.

Punk също е говорил за спонсорите на Brock Lesnar. Преди договора на Lesnar да стане реалност, Punk е поискал да си намери спонсори, за да може така да се вдигнат и неговата заплата и тези на останалите кечисти. Тази идея обаче е била отхвърлена категорично. Vince McMahon e oтхвърлил и идеята, CM Punk да придружи UFC боецът Chael Sonnen до клетката понеже ''някой може да умре в клетката''. След няколко седмици Triple H направи това - придружи Floyd Mayweather в един от турнирите на UFC. Punk добави, че само той и John Cena биха оспорили решенията на Vince, в някои случаи и Randy Orton.

Punk е казал, че докторът на WWE е бил несръчен и диагнозата му е била просто MRSA инфекция. Новият му доктор обаче, препоръчан от съпругата му AJ Lee, е казал, че Punk би трябвало да е мъртъв, след като се е бил в продължение на месеци с такава инфекция.

Punk счита своята кеч-кариера за провал, тъй като никога не е бил част от главният мач за WrestleMania, но няма проблем с това и продължава напред с живота си. Казва, че въпреки че е бил в един от големите мачове на WrestleMania 29, не е получил толкова пари, колкото големите имена са получили.

Той казва, че не е напускал компанията, а всъщност е бил уволнен. 2 седмици след като си е тръгнал, е получил съобщение от Vince McMahon, което е гласяло, че Punk е oтстранен за 2 месеца. Когато този срок е изтекъл, компанията не го е потърсила.

Той е попитал къде са лицензионните му възнаграждения, но не е получил отговор от компанията. В денят на своята сватба, той е получил документите за своето уволнение, в които се казва, че е ''нарушил договора си''. Тогава той е наел безмилостен адвокат, който да се бори за него и в крайна сметка всичко е приключило със споразумение, което, според него, му е дало: ''всичко което поисках и дори повече''.

Punk е бил кристално ясен, че повече никога няма да подпише договор или каквото и да е било с WWE. WWE също така се страхуваха, че Punk ще отиде в TNA, но той е казал, че презира кеча сега и няма да се бие повече. UFC също не е опция за него.

Punk е казал изключително груби думи по адрес на Ryback, който, според него, е счупил ребрата му и така е отнел десетилетия от живота му. Той е обвинил Ryback в злоупотреба със стероиди. Казва че и при двете си вражди с Ryback, е получил сериозни контузии. Именно заради това, той е заподозрял, че Ryback го контузва нарочно и целенасочено.

Други теми на разговора са били проблемите му с Triple H и сравнения между WWE и NFL. CM Punk казва, че именно той е предложил идеята за The Shield и че също така е ''пуснал в гащите'' по време на един от мачовете си в SmackDown. Punk смята че това е било 'супер смешно'.

Това интервю е 'разбило' сайта на Colt Cabana, но може да бъде чуто на iTunes.

Коментари
#1 434 на November 27 2014 16:37:33
RESPECT ЗА THE ROCK нямам си представа колко време и труд си положил за тази новина.Сега ми стават ясни много неща.Явно в очите на WWE Пънк е някаква играчка,не му плащат лицензионните му възнаграждения а и какъв е този доктор да не забележи тази инфекция.А за Райбак да отива в UFC или MMA щом се бие така грубо а и четох ,че Пънк не е единствения който се оплаква от този надупчен химик!!! На нас не ни остава нищо друго освен му благодарим и да уважим неговата велика кариера.
SmileThank you
#2 denkata398 на November 27 2014 17:02:15
Аз точно всеки Рау го чакам да се завърне и сега като видях новината веднага я прочетох. WWE на истина са се отнесли много зле с него и нищо чудно, че не е поискал да се завърне повече там. Просто се надявам един ден да си промени решението си. И много благодаря на THE ROCK за труда и превода на тази тема Smile Smile
#3 The-Legend-Killer на November 27 2014 19:12:10
Напрай що годе добра кариера във WWE но на ринга не беше толкова добър колкото на микрофона Frown
#4 erik_owen на November 27 2014 21:00:29
Мислех да я преведа тая новина, като я видях сутринта, но си ме изпреварил Разсмиване. Иначе и на мен ми се иска Пънк да се завърне, но едва ли ще го направи някога.
#5 Rollman_Reis_Seth_Trollins на November 27 2014 21:34:27
Коментарите са повече от кретенски особено този на "The-whatever-killer"."Що годе добра кариера","на ринга не беше толкова добър"така де на ринга не беше добър,а беше НАЙ-ДОБРИЯТ,а кариерата му беше повече от запомняща се.Тука вече гледам че се изказват мнение да се харесат на останалите,а не това което мислите.За 3/4 години направи толкова колкото сегашните смешници,които благотворите,начело с нашия добитък Русев няма да могат да постигнат за 2 живота.Peace Out, Jerks!
#6 istorika на November 27 2014 21:53:24
Пънк бил най-добрия,хахаха,в сравнение с тези сега да,но иначе как може да го казваш-Хълк Хоган,Андре,Боеца,Ранди Савидж,Рик Флеър,Брет Харт,Милионера Тед Дибиаси,Гробаря,Стив Остин,това е истината,сегашните не ги понасям.Това е мое мнение,не искам да кажа нищо против никой,защото всеки има право на мнение
#7 434 на November 27 2014 21:58:53
istorik всеки си има право на мнение, и разбирам това.Хоуган може да е по-легендарен с повече титли но на ринга не е по-добър от Пънк.
#8 Rollman_Reis_Seth_Trollins на November 28 2014 00:57:32
@istorika #7: Дебелак като тебе няма право да ми коментира какъвто и вид да е wrestling,било то PRO,Classic,Freestyle,Amature и тн.Ти на тепих не си стъпвал и така като те гледам няма да стъпиш.Тези всичките,които ми ги изброи нямат нищо повече от едно наложено име.Трябва ти промивка на мозъка,името което си сложил не ти подхожда по този начин.Пънк беше най-големият trash talker и владееше всичко възможно.Остин беше просто добър на микрофона,но никога не е бил повече от едно наложено име.Качествата които притежава като човек и wrestler са просто на недостижимо ниво,това че са легенди не значи,че имат нещо повече от него.
#9 mr_enchev на November 28 2014 09:13:50
@istorika #7: И аз харесваш старата и класическата школи но трябва да се съглася Rollman_Reis_Seth_Trollins. Пънк наистина имаше всички предпоставки да стане едно от наложените имена. И щеше да го заслужи, одобрявах му визита още от дебюта му в клетката за елиминация на ECW.
@Rollman_Reis_Seth_Trollins #9: Не мисля, че теглото има нещо общо с това кой кечист харесваш, И си прав за Остин, но по онова време повечето ги налагаха.
#10 christian cage на November 28 2014 10:44:36
СМ ПЪНК е най-добрият кечист от новото поколение,в това няма спор.Не напразно го наричат един от четерите бащи на федерацията ROH.Знаете ли изобщо в кои кеч федерации е бил? Не нали ? И спрете да се карате като малки деца,знаете за кои говоря. И с къф зор сравнявате кечист от ново поколение със кечисти от старо.Разбира се че старите бият в тази битка но трябва да се гледа напред не назад.
И още нещо не се сърдете и не обиждайте Rollman_Reis_Seth_Trollins човекът просто си върши работата.Wink
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки