Chris Jericho и WWE преговарят за нов договор


Както отбелязохме по-рано, Chris Jericho ще се завърне в WWE през Януари точно преди The Royal Rumble. Също така той е рекламиран за WWE Live event на 17ти Януари в Las Vegas, което поражда спекулации, че той ще участва в 2015 Royal Rumble match. Jericho ще участва и в други live events през Януари и той и WWE в момента преговарят за подписването на нов договор.


Водещите фигури в WWE изглеждат сигурни, че новият договор ще бъде подписан понеже са казали на маркетинг отдела, че Jericho ще работи на всички live events през Януари и Февруари.

Идеята в момента е Jericho да бъде 'противоположното на Lesnar' що се отнася до това, че той ще работи само на live events и няма да бъде показван по телевизията или на турнирите през тези два месеца. Плановете винаги могат да се променят. Jericho не искаше да бъде по WWE TV по време на турнето във Великобритания, в което той участва. Причината за това е, че той смята, че неговото завръщане по телевизията не би било важно за феновете в момента.

Jericho не е плануван за WrestleMania 31, но ще може евентуално да вземе участие в турнира, защото Европейското турне на Fozzy (неговата група) приключва на 21ви Март.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки