Mick Foley иска да бъде General Manager


Мick Foley е дал интервю за ChicagoNow.com за да рекламира своя нов филм ''I am Santa''. Foley отново е изразил интерес към това да работи като Главен Мениджър в WWE.


Преди няколко седмици Вие се завърнахте в WWE за да рекламирате турнира Hell in a Cell. Kaкви бяха емоциите след всички тези години, отново да застанете зад завесата минути преди да излезете пред хилядите хора?

Това бе много важна роля за мен и сегментът бе от изключително значение за турнира. Бях малко нервен, което е и здравословно. Нямаше да съм притеснен, ако бях просто гост в шоуто, но това бе различно. WWE осъзнават, че могат да ме викат от време на време и така да допринасям към качеството на тяхното шоу.

WWE Network засега няма успехът, който компанията би искала да има, но въпреки това има огромно количество видео-материал, което не може да бъде намерено никъде другаде. Какво означава WWE Network за Вас, когато гледате стари мачове на турнирите, в които сте участвал?

''Mисля че е страхотна придобивка понеже представя мен и моите стари колеги на едно съвсем ново поколение.  Те също така могат да открият различните образи които съм играл през годините. Когато се върна в WWE, при мен идват младите кечисти и ме питат за своите мачове. Мисля че всеки кечист трябва да изучава 'играта' и да продължава да се развива.

Не смятам че е лоша идея да се гледа на неща, които са били сполучливи преди 20 години и те да бъдат използвани в установяването на нови образи днес. Нямам проблем с това някой да взима на заем от библиотеката на Mick Foley.''

Позицията 'Главен мениджър' на RAW или SmackDown винаги е била страхотен успех или голям провал. Вие споменахте преди, че сте заинтересуван от тази роля, aкo такава възможност се открие пред Вас. Смятате ли че тази позиция вече е изтъркана или пък може да бъде отново голям хит?

''Смятам че има нужда от баланс на властта. Мисля че The Authority имаше прекалено голяма власт за доста дълъг период от време и вече взе да става доста тежко. Надявам се, ако тази роля е свободна, аз да съм един от кандидатите и ако ми бъде предложена, ще я взема. С моята персона мисля че ще донеса малко свежо отношение към ''висшата власт'''.

Коментари
#1 mr_enchev на November 21 2014 09:21:00
Когато Линда му беше дала таези права през 2000г. беше интересно дано му се даде тази възможност.
#2 christian cage на November 21 2014 09:30:25
Мик Фоли за глваен мениджър на едно от двете шоута .Frown
OHHHHHHH YEAHHHHHHHH
Пълно ДА от мен .
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки