Bret 'The Hitman' Hart и Earl Hebner се сдобриха


17 години след ''Montreal Screwjob'' по време на турнира Survivor Series 1997, Bret Hart и Earl Hebner застанаха лице в лице на ринга и заровиха томахавката снощи на събитието на Big Time Wrestling в Prince George, VA.


Matt Hardy публикува видео от срещата им, в началото на което Bret Hart извиква Hebner на ринга. WWE Hall of Famer сподели на феновете, че от всички замесени, Еarl e човекът, който e отнесъл най-много негативи заради случката, а на него просто му беше наредено от Vince McMahon да отсъди, че Bret Hart се е предал и да даде край на мача, въпреки че по сценарий това изобщо не е било планирано. Bret Hart изобщо не се беше предал. Hart и Hebner са се прегърнали, а след това Earl Hebner се е разчувствал и е благодарил на Hart затова, че е поискал мир точно в родният щат на бившия рефер на WWE.

Hebner, който в момента е рефер в TNA, продаваше тениски ''Damn Right I Did'' в последните години, за да спечели пари от инцидента. Снощи обаче той е носил тениска на Impact Wrestling.

Matt Hardy коментира случката: ''Беше много докосващо да видиш как две от най-известните личности в професионалния кеч заравят томахавката и се сдобряват. ''

Коментари
#1 mr_enchev на October 13 2014 14:23:38
Майкълс е виновен за това, по-точно егото му. Винс не е искал да го загуби и прцакаха Брет.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки