Kurt Angle преговаря с WWE

Високопоставени личности в WWE са разговаряли с Kurt Angle относно негово завръщане, според източници в компанията. Той в момента е свободен агент, тъй като договорът му с TNA вече изтече. 

Има информация, че Angle е отказал договор на пълно работно време понеже чувства, че тялото му няма да може да се справи с физическото и психическото напрежение, в следствие на негови редовни участия по турнири и шоута. Angle иска да се завърне само и единствено на непълно работно време и преговорите в момента текат.

Въпреки разговорите си с WWE, Kurt Angle е склонен и да се върне в TNA, ако те изпълнят неговите изисквания. Той чувства Dixie Carter като много близка и че компанията като цяло му е помогнала изключително много в последните години.

На 25ти Август 2006г., Angle бе освободен от своя договор с WWE заради здравословни проблеми и направи своя дебют в TNA следващия месец. В документалния си филм през 2008г.- Kurt Angle: Champion, продуциран от TNA, той споменава, че сам е поискал разтрогване на договора си с WWE, защото не е можел да си вземе отпуск и е работел със страхотни болки в тялото си.

Коментари
#1 The-Legend-Killer на October 12 2014 10:06:20
Ако не бяха тези травми щеше да имаш още по голяма кариера мой човек дано се върнеш да направиш някой друг мач със Брок или скалата или трите хикса Beera
#2 hdxdead на October 12 2014 14:16:07
Той беше казал че иска кариерата му да приключи в WWE...
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки