Бивша WWE шампионка в болница


Бившата WWE Women's Champion Debrah Miceli (още позната като Madusa) e била приета в болница в четвъртък заради ''внезапно повръщане'' по време на състезание с огромни камиони в Мелбърн, Австралия. Откакто напусна кеч-индустрията през 2001г., тя стана доста популярна като шофьор на огромни камиони.


Много хора определят Madusa като човека, от когото започна Великата война между WCW и WWF. След като договорът и с WWF бе изтекъл, Madusa подписа с WCW и още на първата вечер донесе своята бивша WWF Women's title и на живо в ефир пред всички я хвърли в коша за боклук. Това бе началото на Monday Night War - WCW vs WWF.


Madusa хвърли малко светлина върху своето състояние във Facebook:

''Здравейте всички вие 'розови воини'! Получих стотици въпроси от типа 'Добре ли си?' така че искам да ви отговоря. ДА! #ВРЕМЕТОЛЕКУВА.

Имах страхотна вечер в Мелбърн, партито беше феноменално и аз повърнах по време на freestyle... обаче вече се възстановявам и ще бъдa в Аделайд и Сидни. Бях в една от най-добрите болници в Мелбърн. Искам да благодаря на всички доктори и медицински сестри - вие сте страхотни! Благодаря и на всички мои фенове. Най-много дължа и на моите колеги от Monster Jam.''Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки