Triple H за Rusev, The Rock и Dean Ambrose


В последното си интервю с Michael Cole, Triple H е обсъдил случилото се на Monday Night RAW и предстоящата 15та годишнина на SmackDown. Ето и по-интересното:


Triple H е казал, че триумфалното завръщане на The Rock в RAW тази седмица, е бил един от най-наелектризиращите моменти в историята на Monday Night RAW. Той спомена, че е било чудесно, че всичко е било запазено в тайна, като се има предвид социалните мрежи днес. Triple H добави, че е страхотно, че The Rock винаги отделя време за WWE, въпреки че вече е голяма суперзвезда в Hollywood.

Той също добави, че това показва колко важни и издигнати са Lana и Rusev, за да трябва чак The Rock да се завърне само за да се изправи срещу The Ravishing Russian и The Bulgarian Brute.

Triple H информира Cole за това, че по време на SmackDown ще бъде излъчен сегмент между него и Скалата, защото двамата са разговаряли след RAW, а камерите все още са записвали.

Що се отнася до предстоящият мач между John Cena и Dean Ambrose на турнира Hell In a Cell, Triple H обясни, че компанията трябва да даде това, което феновете искат, а именно този мач. Той предупреди че ще има малко условие за този мач, което ще бъде обявено в SmackDown.

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки