WWE с оферта към бивш немски вратар


Бившият нeмски вратар Tim Wiese е споделил пред немският Sport Bild, че е получил офeрта от WWE.


''Получих официална оферта от WWE,'' казва Wiese.''Става дума за работа като кечист. Ще ги изслушам. Не ме е страх. Защо веднага да казвам 'не'? Кечът е много популярен, особено в САЩ. Ще обсъдя офертата с моя агент следващата седмица.''

Припомняме, че Tim Wiese e играл в Кайзерслаутен и 7 години в отбора на Вердер Бремен. Последният отбор където той игра бе Хофенхайм, а на 21 януари 2014г. договорът му беше прекратен по взаимно съгласие. Причината бе, че Tim Wiese e оформял тялото си за bodybuilder, а това го прави неподходящ за футбол.

WWE наскоро подписа договор с бившият английски вратар Stuart Tomlinson, който сега тренира в WWE Performance Center под новото си име - Hugo Knox.

Коментари
#1 Rollman_Reis_Seth_Trollins на September 17 2014 08:26:33
Какви са тея футболистчета сега?Така като ги гледам и двамата не са стъпвали на тепих никога само зобали и блъскали във фитнеса което ги прави автоматични John Cena 3.0 и Hulk Hogan 2.0 .. казвам 3.0 за Сина защото Роман е 2.0.С 2/3 хода ще завладеят федерацията само заради това че имат полочки.
#2 THE ROCK на September 17 2014 12:01:07
Изненада ме тая новина. Tim Wiese е един от добрите вратари, следял съм го. Явно доста скоро е започнал с това bodybuilding, защото не беше нищо особено преди. Първият мач с него, който гледах беше през 2006, когато Левски игра в Шампионската Лига срещу Вердер Бремен и именно Wiese беше вратар тогава. За съжаление обаче точно това е виждането на Vince McMahon за перектния кечист - плочки и тяло на гръцки бог.
#3 christian_boy на September 17 2014 20:11:06
Ми,к'во чакат наще Лудогорчани,да зобат Влади Стоянов и след 2-3 години да го пласират у федерацията!ТОСПStile chair
#4 undertakker на September 18 2014 13:35:46
добре че бях аз
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки