Paul Heyman за ECW


Paul Heyman е дал интервю за WWE.com относно ECW, защо е започнал да го рекламила и каква е била неговата визия за компанията.


Каква беше твоята роля, когато се присъедини към ECW?
Аз отидох за да помогна на Eddie Gilbert, който ми беше направил услуга по-рано. Но единствената цел, с която отидох там беше за да помогна на младите таланти да развият своите способности, когато дават интервюта и правят промота. Eddie Gilbert се саморазруши през Сепетмври 1993г. и Tod Gordon бе оставен сам.  Той имаше много важно шоу, което наближаваше, с всички тези големи имена и трябваше да намери някой, който да ръководи шоуто. На 18 Септември 1993г., аз излязох напред и заех мястото на Eddie. Единствената ми сделка с Tod беше да махнем големите имена и да създадем наши собствени звезди. Всеки от известните, които останаха работиха за да изградят нови звезди.

Каква беше следващата стъпка в твоето виждане за ECW?
Ние бяхме единствената организация, която нямаше нищо общо с WWE, WCW и AWA и правеше свои собствени звезди. Яздехме вълната на инерцията. Признавам, че нямах точно определена глобална цел. Името 'Eastern' не се връзваше на нашата марка. Исках глобална марка, защото ние бяхме уникални в света на спорта и забавлението. Единствената дума, с която мога да опиша виждането ми за компанията, е 'Extreme'. Не ми харесавше 'Hardcore', защото беше ограничаващо. Не ми харесваше 'Eastern' защото означаваше, че трябва да сме само в един район. 'Extreme' е глобална дума. И можех да запазя същите букви - ECW. Tod и аз решихме да превърнем Eastern Championship Wrestling в Extreme Championship Wrestling. Знаех, че имаме само един шанс в тази изключително наситена с конкуренция среда. NWA беше минало и беше време да изкрещим от върха на планината: 'Ние сме бъдещето!'

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки